Inaktiv platsannons

Mekanikkonstruktör i Västerås

Om tjänsten

Du blir en del av Control Products i Västerås. Enheten ingår i divisionen Electrification Products och har som affärsidé att utveckla, tillverka, marknadsföra och sälja de lågspänningsprodukter för vilka vi har världsansvar inom ABB. Där ingår bland annat stora kontaktorer, mjukstartare och ljusbågsvakter. Vi har marknadens bredaste sortiment av energieffektiva lågspänningsapparater och installationsprodukter och vänder oss till kunder i alla branscher såsom OEM, industri, distribution, grossister och konsulter över hela världen.

Uppgifter :

Vill du vara en del av framtidens utvecklingsprojekt? På Control Products R&D avdelning är vi för närvarande ca 30 medarbetare som utvecklar ny energismarta produkter. Vi har globalt utvecklingsansvar för våra produkter och
samarbetar med andra enheter runt om i världen. Tillsammans med andra konstruktörer på avdelningen kommer du att arbeta med produktutveckling men beroende på uppgift kan du också komma att leda designprojekt på egen hand.

Du kommer arbeta tätt ihop med utvecklingsingenjörer, produktchefer, produktion och kvalitetsteknik samt våra kollegor i andra länder. Du kommer också att samarbeta med våra produktionsenheter i Kina och Indien och andra lokala affärsenheter i Tyskland och Frankrike. Vidare kommer du att ha stora möjligheter att växa professionellt, både i position och inom vårt globala företag.

Krav:

Du som söker har en teknisk utbildning ifrån högskola eller motsvarande. Du har minst ett par års erfarenhet av mekanisk konstruktion där vi ser erfarenhet av plastkonstruktion och FEM som starkt meriterande. Vi arbetar i program som Creo,och Windchill och använder metoder som FMEA and DFA i utvecklingsarbetet.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som arbetar lika bra i team som på egen hand. Du har förmågan att själv prioritera, strukturera och driva på ditt arbete och att leda mindre projektteam. Vidare är du en relationsbyggande och lyhörd lagspelare som är duktig på att kommunicera i tal och skrift, på både svenska och engelska.

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)