Inaktiv platsannons

Sundsvall Butikschef

Butikschef för EKO Stormarknad Sundsvall     ... Stormarknad öppnar i Sundsvall hösten 2019. Vi behöver dig som drivs av... goda ledarskapet i kombination med driv att sälja och bygga nytt i... entreprenörsdriven organisation.     ......

Om tjänsten

Butikschef för EKO Stormarknad Sundsvall  
 
EKO Stormarknad öppnar i Sundsvall hösten 2019. Vi behöver dig som drivs av det goda ledarskapet i kombination med driv att sälja och bygga nytt i en entreprenörsdriven organisation.  
 
EKO Stormarknad är en stormarknad utöver det vanliga med ”kända varumärken – låga priser” där vi ständigt utvecklar mot nya koncept. Vi är utmanare i säsong, då vi bland annat erbjuder ett stort utbud för trädgården och en magisk julmarknad. Vi har dessutom starka avdelningar såsom lek, salong och inredning för att nämna några. Med våra 8000 kvm shopping attraherar vi kunder i alla åldrar och vill vara en destination. 
 
Vi söker dig som vill leda och utveckla såväl människor som butik och kundupplevelse. Du gillar utmaningen att vara ny i Sundsvall och att leda ditt team från öppning till succé. Vi ser fram emot att etablera Ekos unika koncept i Sundsvall tillsammans med en aktiv ledare som verkar för ett gott samarbete samt att rutiner och värderingar efterföljs.
 
Erfarenhet 
Minst 5 års branschvana från retail/detaljhandel varav minst 3 år i ledande befattning med stor vana att leda genom andra ledare i butiksmiljö.  
Dokumenterad ledarskapsutbildning är en merit. 
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, inte minst vad gäller din förmåga att leda, delegera och inspirera. 
 
Tjänsten 
Tjänsten avser heltid och är en tillsvidaretjänst. 
 
Tillträde i April / Maj 2019 eller enligt överenskommelse.  
 
 
EKO Stormarknad  
Eko är ett utflyktsmål där det är både roligt och enkelt att shoppa. Vårt koncept är inriktat mot hem och trädgård och familj. Vi är till för alla som älskar att shoppa kända märken till låga priser.  
 
EKO har idag 5 butiker samt en proaktiv plan framåt. Under 2019 öppnar vi i Örebro och Sundsvall.  
 
Vi erbjuder dig en spännande utmaning i ett expansivt familjeföretag inom Bergendahlskoncernen. 
 
Handla billigt kan alla göra. Handla ekonomiskt görs på Eko! 
 
Din ansökan  
Välkommen med din ansökan senast den 16 december 2018 !  
 
Vi tillämpar löpande urval, vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan så snart som möjligt. 
Ansökan tas endast emot via hemsidan, www.ekostormarknad.se 
 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av jobb
Kontor / Administration , Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej