Inaktiv platsannons

Chef Flödesoptimering i Hässleholm

Om tjänsten

Tillsvidare heltid
 
Inom Logistik & Varuförsörjning arbetar vi efter visionen ”Fulla hyllor, Varje dag, Året om”. Detta innebär att vi ska stärka våra butikers konkurrenskraft genom att kostnadseffektivt säkra fulla hyllor varje dag, året runt. Detta uppnås genom ett säkert arbetssätt, kommersiellt tänkande, en miljömässig hänsyn och en helintegrerad syn på varuflödet.  
 
På Lagerterminalerna i Hässleholm arbetar cirka 300 lagermedarbetare inom sortimentsområdena kolonial, kyl, frys och special i en terminalverksamhet som pågår dygnet runt.  
Vi söker nu en chef för vår Flödesoptimering med ansvar för en grupp om 5 personer. Tjänsten är heltid, dagtid med viss flexibilitet i tiderna.  

Dina arbetsuppgifter
Flödesoptimeringen ansvarar för prognostisering av verksamheten på både kort och lång sikt samt personalplanering för att vara rätt bemannade på terminalerna. Här ingår även rekrytering, upplärning samt utrustning av nya medarbetare inklusive förbrukningsmaterial (kläder, plast o.s.v.). Din roll som chef är att med hjälp av fem medarbetare tillse att produktionen har rätt förutsättningar för att klara sina åtaganden. I rollen ligger även att förhandla med fackliga parter inom gällande kollektivavtal. Du har personal- och budgetansvar för den egna avdelningen samt sitter i den operativa ledningsgruppen.

Din bakgrund
Du har en Logistisk utbildning från högskola eller liknande. Vana av fackliga förhandlingar samt att arbeta med kollektivavtal. Goda kunskaper i Officepaketet.  
Erfarenhet av dagligvaruhandeln är önskvärd. 

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Det är viktigt för oss att du är samstämmig med dessa värderingar och har dem som utgångspunkt i arbetet.

- Vi skapar vinst som ger oss resurser
- Vi är nytänkare som vågar vara annorlunda
- Vi tar socialt ansvar och värnar om vår omvärld
- Vi söker kontinuitet och präglas av långsiktighet

Din ansökan
Välkommen med din ansökan senast 31 december 2018!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Hässleholm
Typ av jobb
Kontor / Administration , Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej