Inaktiv platsannons

Avdelningsansvarig för Konditori & Bistro Örebro i Fjälkinge

Om tjänsten

Konditori på EKO
Konditor med avdelningsansvar 
 
I början på 2019 öppnar vi EKO i Örebro ! En av våra avdelningar är ett konditori och bistro med sittplatser för fika och mötesplats. Vi vill rekrytera Örebros mest taggade, nyfikna, utåtriktade och ordningsamma medarbetare!  
 
  
 
Vi söker:  
Vi söker en konditor som gillar att producera, har erfarenhet av volymförsäljning och som har erfarenheten och drivet att leda vårt butikskonditori 
 
 
Din uppgift som ansvarig konditor är att starta upp och driva vårt butikskonditori. Du får vara med på en fantastisk resa där vi tillsammans satsat stort, ger våra kunder något utöver det vanliga och överträffar kundernas förväntningar. Du bör ha förmågan och engagemanget att utveckla, sätta sortiment och skapa hållbara rutiner. 
 
Butikskonditoriet kommer baka kaffebröd från färdiga degämnen samt montera och dekorera tårtor och bakverk. Vi arbetar med ett mindre sortiment men med stora volymer. Det sätter stora krav på smarta lösningar, ett effektivt arbetssätt och god framförhållning. Främst innebär arbetet  är att producera bakverk, du är dagligen med i driften på avdelningen.
 
Tjänsten innebär ansvar för recept, rutiner och egenkontroll och att dessa följs av alla medarbetare på avdelningen.  
 
Personlig service och glatt bemötande till våra kunder när vi möter dem i butiken är en självklarhet.  
 
Ett gott samarbete med övriga avdelningar i butiken är ett måste för att optimera försäljning och resultat. Det innebär att vi hjälps åt där butiken bäst behöver det och alla bemannar kassalinjen vid behov så att kunden får bästa möjliga avslut på sin köpupplevelse, därför ska alla medarbetare kunna kassan. Bemanningen samplaneras till viss del med kassa/ kundservice. 
 
 
Tjänsten:  
Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet. Tjänsten som ansvarig för Konditori avser heltid och är en tillsvidaretjänst som börjar med 6 månaders provanställning. 
 
Tillträde: Enligt överenskommelse 
 
Framtidens medarbetare: 
I den här tjänsten har du möjlighet att påverka mycket själv och därför söker vi dig som har drivet och glädjen att utveckla och driva avdelningen mot utsatta mål.  
 
Som person är du relationsskapande och driftig med stort intresse för försäljning, kundservice och självklart för produkterna.  Du följer upp arbetet genom att stödja, snarare än att kontrollera eller styra. Du arbetar effektivt och är lugn, strukturerad och värdesätter ordning och reda. Som arbetsledare är du bra på att delegera, tydlig och entusiasmerande. 
 
Du har en livsmedelsutbildning och minst 5 års branscherfarenhet från bageri eller konditori. Du har dokumenterad utbildning inom konditori / bageri.  Erfarenhet av personalplanering och schemaläggning, liksom kunskap i butiksekonomi är meriterande. God svenska i tal och skrift är ett krav, andra språk är meriterande.   
 
 
Detta är EKO:  
På Eko vill vi att det både ska vara roligt och enkelt att shoppa. Vårt koncept är inriktat mot hem och fritid med fokus på hemmet. Vi är till för alla som älskar att shoppa kända märken till riktigt bra priser på ett och samma ställe. Vi har stora varuhus med en unik bredd i sortimentet oavsett om man vill shoppa till sig själv, sin familj eller sitt hem. Handla billigt kan alla göra. Handla ekonomiskt görs på Eko! 
 
I dagsläget har vi 5 EKO-butiker i Fjälkinge, Malmö, Borås, Kalmar & Västerås. 
Den nya butiken, på handelsområdet Marieberg, Örebro öppnar i februari/ Mars 2019.  
 
Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag inom Bergendahlskoncernen.

 
Din ansökan 
Välkommen med din ansökan senast den 16 December 2018 ! 
Vi tillämpar löpande urval så vi önskar din ansökan så snart som  möjligt.  
 
Ansökan tas endast emot via hemsidan, www.ekostormarknad.se 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Fjälkinge
Typ av jobb
Kontor / Administration , Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej