Inaktiv platsannons

Communication & Sustainability Manager, Division Board i Frövi

Om tjänsten

Är du en duktig ledare och stark kommunikatör som brinner för hållbarhet? Då har vi en spännande och utmanande roll för dig! 

Vi söker nu en kommunikativ kollega till vårt team inom divisionen Board. Board utvecklar, producerar samt säljer högkvalitativ kartong samt fluting av nyfiber till en rad olika segment, bland annat drycker och konsumentvaror, som efterfrågar effektiva, attraktiva och funktionella förpackningar. Divisionen omsätter cirka 12 miljarder SEK med pappers/kartongbruk runtom i Sverige och försäljningskontor och representanter över hela världen. Vi erbjuder en utåtriktad och varierande tjänst i en internationell miljö. 

Om tjänsten
Som Communication & Sustainability Manager kommer du tillsammans med ditt team om tre Communication Business Partners i Frövi, Gävle och Gruvön ha en nyckelroll som innebär att leda och utveckla divisionens kommunikation och hållbarhetsagenda för både interna och externa intressenter med målet att informera, utbilda, skapa engagemang och intresse för bolagets affär, varumärke och hållbarhetsarbete.

Arbetet innebär bland annat ansvar för att:

Du kommer att ingå i divisionen Boards ledningsgrupp samt att rapportera till SVP Board. Du kommer även att vara den del av ledningsgruppen för Communication & Brand centralt. Tjänsten är placerad på någon av orterna Frövi, Gävle, Gruvön eller Solna. Tjänsten kommer innebära en del resor. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har dokumenterad ledarerfarenhet och en stark förmåga att leda både direkt och indirekt personal. Vi ser att du har jobbat några år samt har en akademisk examen inom kommunikation/information eller motsvarande. Du besitter mycket goda kunskaper och färdigheter inom operativ och strategisk kommunikation och har erfarenhet av att hantera media samt driva projekt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med kommunikation och hållbarhet i ett börsnoterat bolag. Utmärkt förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska är ett krav.

Personliga egenskaper
Arbetet som Communication & Sustainability Manager hos oss förutsätter att du är kommunikativ och har ett stort intresse för hållbarhetsfrågor. Du är en duktig ledare som aktivt utvecklar ditt team. Du har en god förmåga att samarbeta och vinna andras människors förtroende samt är duktig på att coacha andra ledare. Vi räknar med att du har en professionell framtoning, hög integritet, vill ta initiativ samt arbetar självständigt och proaktivt. Du som söker är även resultatorienterad och har ett starkt eget driv att kontinuerligt utveckla verksamheten. 

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Frövi
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej