Inaktiv platsannons

Team Manager för Redovisning och Rapportering i Gävle

Om tjänsten

Till vårt Service Center i Gävle söker vi nu en Team Manager med ansvar Redovisning och Rapportering som brinner för hållbarhet till ett vikariat på cirka ett år, med start i februari.

Om tjänsten
Som Team Manager kommer du att leda ett engagerat team på 9 personer med ansvar för Redovisning & Rapportering. Du kommer att inneha rollen som processägare vilket innebär ansvar för att vår service utförs med hög kvalité på ett kostnadseffektivt sätt enligt verksamhetens förväntningar och överenskommelser. Team Managern är ansvarig för att se till att gruppens medarbetare får tillräckligt stöd och har rätt verktyg att lösa sina arbetsuppgifter och att processrelaterade problem och flaskhalsar i verksamheten reds ut. I arbetsuppgifterna ingår att delta i upprättandet av månads-, kvartals-, och årsbokslut samt säkerställa att våra processer löper enligt våra uppsatta mål. I tjänsten ingår att säkerställa så att rapporteringen möter verksamhetens krav på servicekvalitet och processeffektivitet. Du kommer att arbeta med utveckling och förbättringsarbeten inom ekonomiområdet samt vara representant för redovisning i process forum.  I rollen ingår att coacha medarbetarna i gruppen att nå sina mål genom processexpertis, kompetensutveckling och ett stöttande ledarskap.

Kvalifikationer
För att lyckas i denna tjänst tror vi att du har en civilekonomexamen och cirka 5 års relevant arbetslivserfarenhet som financial controller eller redovisningsekonom. Du har ett grundläggande intresse för att arbeta med utveckling och förbättringsarbete där praktisk erfarenhet är meriterande. För att lyckas väl i rollen ser vi gärna att du har ett genuint intresse av att leda och inspirera andra. Det är meriterande att ha erfarenhet av systemen Agresso samt att ha arbetet med ett Shared Service Center.

Personliga egenskaper
Som person tror vi att du är strukturerad och noggrann i ditt arbete, du har driv och är självständig, samtidigt som du är en omtänksam kollega och prestigelös i ditt sätt att arbeta . Speciellt viktigt för oss är det också att du delar BillerudKorsnäs värdeord; tänka nytt, känna ansvar, samarbeta och skapa värde.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej