Inaktiv platsannons

Transportarbetare i Frövi

Om tjänsten

BillerudKorsnäs Rockhammar har som mål för år 2018 att tillverka 120 000 ton CTMP (kemi-termisk-mekanisk pappersmassa). CTMP-massan är en viktig beståndsdel vid tillverkning av kartong.

Vi söker nu en medarbetare till Transportavdelningen, tjänsten är en visstidsanställning.

Transportavdelningens huvudsakliga arbetsuppgifter är truck/hjullastare och Epa/lastbilskörning samt hantera uppföljning och leverans av massa till bl a vår produktionsenhet i Frövi. I tjänsten ingår också interna transporter inom vårt fabriksområde, lossning av styckegods samt insamling av prover till vårt laboratorium. Även grovstädning av fabriksområde samt skötsel av vår avfallssortering ingår.

Om tjänsten
Dina arbetsuppgifterna innebär bland annat lossning och lastning av material och massabalar vid fabrik samt transport av massa från fabrik till lager. Du kommer att delta i skydd- och säkerhetsarbete.
Arbetslaget består av 4 medarbetare som alternerar mellan arbetsuppgifterna på avdelningen enligt ett rullande schema. Arbetstidsformen är delkontinuerlig 4-skift.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning på lägst gymnasienivå, gärna med inriktning mot teknik eller liknande. B-körkort är ett krav. Meriterande är tidigare erfarenhet och vana av att arbeta i lastmaskin och truck. 

Personliga egenskaper
Du är ansvarstagande och har lätt för att samarbeta. 

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Frövi
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej