Inaktiv platsannons

Redovisningsekonom i Norrköping

... A&O Ansvar och Omsorg AB är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i tolv kommuner och sysselsätter...

Om tjänsten

Redovisningsekonom

A&O Ansvar och Omsorg AB är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i tolv kommuner och sysselsätter omkring 2600 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi finner oss i en expansionsfas och behöver därför förstärka vår ekonomiavdelning med ytterligare en medarbetare. Vi söker nu en redovisningsekonom till vårt huvudkontor i Norrköping.

Arbetsbeskrivning:
Löpande bokföring, leverantörsreskontra, fakturering, anläggningsregister, avstämningar, bokslutsarbete, viss löneberedning, upprättande av skattedeklarationer, in- och utbetalningar. Uppföljning och analys av bokslutsarbete samt framtagande av rapporter och prognoser.

Kvalifikationer:
Du som söker är en erfaren redovisningsekonom med minst tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och goda kunskaper i relevanta IT-system. Du har lätt för att samarbeta och har förmåga att arbeta under tidspress. Som person är du affärsmässig, analytisk, noggrann, strukturerad, effektiv samt kommunikativ. Du kan prioritera och effektivt leda interna processer.
Erfarenhet av arbete i Visma Spcs och Hogia Ekonomi är meriterande.
En varierande och spännande tjänst tillsammans med ett härligt team. Kontoret är centralt beläget i Norrköping. Rekryteringen kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, vi vill därför gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Tjänstgöringsgrad 100 %
Tillträde: Snarast

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrköping
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej