Inaktiv platsannons

Redovisningskonsulter Karlstad

Redovisningskonsulter... PrimeQ är ett modernt företag med en unik affärsidé - vi erbjuder innovativa, paketerade produkter och tjänster...

Om tjänsten

Redovisningskonsulter Karlstad

PrimeQ är ett modernt företag med en unik affärsidé - vi erbjuder innovativa, paketerade produkter och tjänster inom både IT, Telefoni, Ekonomi och Affärssystem. Vi värnar om en säker leverans, ett högt förtroende hos våra kunder och ser oss mer som partner än leverantör.

PrimeQ expanderar inom ekonomi och löneoutsourcing med nytt kontor i Karlstad.

Medarbetarna i Karlstad kommer arbeta både med kunder i regionen och i Stockholm. PrimeQ är stor Xledger partner med många intressanta kunder så en del av verksamheten kommer bygga på Xledger.

Vill du vara med i ett spännande team och bygga upp ett kontor i Karlstad? 

Vi har en flexibel arbetsmiljö med mycket glädje och stark gemenskap. Vi är måna om att du kan göra karriär hos oss och erbjuder stora möjligheter att både bredda dig och specialisera dig och utbildar våra medarbetare kontinuerligt. 

Nu expanderar vi och söker erfarna och affärsinriktade redovisningskonsulter. Du ingår i ett professionellt team om ca 20 personer. Här trivs du som är positiv, utåtriktad och tycker det är roligt med kundansvar. Du arbetar strukturerat och har känsla för både detaljer och helhet. Du tycker om att samarbeta och ser lösningar även i oväntade och svåra kundfrågor. Har du också fingertoppskänsla för att utveckla långa kundrelationer och engageras av noggrant sifferarbete – ja då är detta en tjänst för dig!

Vi arbetar med den senaste tekniken på redovisningsområdet vilket medför att våra kunder kan välja vilka delar av redovisningen de vill att vi ska sköta och vilka delar de själva vill ta hand om. PrimeQ erbjuder allt från basfunktionerna inom ekonomi såsom kund- och leverantörsreskontra till mer kvalificerade ekonomiska prognoser och analyser.

 PrimeQ har en bredd av kunder, allt från mindre och medelstora ägarledda bolag till större ledningsstyrda kunder. Du får möjlighet att påverka ditt arbete och vilka kunder du arbetar med utifrån din erfarenhet och vilja att utvecklas. PrimeQ ger dig spännande möjligheter att växa med oss.

Dina arbetsuppgifter 

·       Ansvar för flertalet kunder (små och medelstora) med löpande redovisning

·       Delaktig i arbetet med bokslut, årsredovisningar och deklarationer

·       Sköta delar av redovisningsprocessen hos våra större kunder 

Din bakgrund

·       Minst 3 år dokumenterad erfarenhet av arbete med redovisning, gärna från redovisningsbyrå

·       Eftergymnasial utbildning är önskvärt

·       Inblick i bokslutsarbete, årsredovisningar och deklarationer

·       Erfarenhet av Xledger är en merit 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår VD Claes Völcker 070-925 32 33 eller rekryteringskonsult Monica Lönnbom 0735 – 10 19 19.

Urval inför intervjuer sker löpande och vi ser fram emot din ansökan snarast.  

Genom att ansöka till denna tjänst lämnar du samtycke till att dina personuppgifter registreras och behandlas för rekryteringsändamål och i enlighet med Europaparlamentets och rådets förordning (EU) 2016/679 (”GDPR”). Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för PrimeQ HR-avdelning, rekryteringskonsult och andra relevanta personer inom organisationen.

Dela detta jobb

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Karlstad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej