Inaktiv platsannons

Gruppchef inom H&M:s IT-avdelning i Stockholm

Är du intresserad utav mode och heminredning? Hitta ett jobb på HM, ett världsledande företag inom klädindustrin. Se vilka jobb HM erbjuder just nu!

Om tjänsten

Är du en trygg ledare som drivs av att coacha och utveckla medarbetare i en komplex organisation som präglas av högt tempo, framgångsrika leveranser och stor laganda?

 
Vi söker nu en gruppchef till vår IT Sales Store division, och letar efter dig som vill jobba i en värderingsdriven organisation, där eget driv, entreprenörsanda och stort engagemang uppmuntras. Du får en nyckelroll, där ditt viktigaste mål är att möjliggöra för dina medarbetare att med rätt kompetens och högt engagemang kunna växa med H&M och nå verksamhetens mål. Du har en kontinuerlig dialog med dina medarbetare för att utveckla deras kompetens på kort och lång sikt.
 
Du arbetar i en matrisorganisation, där du som gruppchef har det formella personalansvaret för ca 15-20 personer. Du genomför utvecklingssamtal, lönerevision, rekrytering och hanterar alla typer av personalärenden. Du har ett tätt samarbete med de chefer som har ett leveransansvar och du är delaktig i att samordna mål och aktiviteter. Dina medarbetare kan ha olika roller till exempel inom krav, test, arkitektur eller projektledning och deras uppdrag kan vara inom flera leveransområden. Som gruppchef får du därmed många kontakter och beroenden inom organisationen och detta ställer höga krav på dig som ledare, vad gäller att bygga förtroende på flera nivåer och kommunicera på ett tydligt och inspirerande sätt.
Vi söker dig som arbetar som ledare idag och som har ett stort intresse av att coacha dina medarbetare i deras utveckling. Du tycker om att kontinuerligt arbeta med förbättringar och har förmåga att proaktivt identifiera och ta tag i olika områden och frågor.
 
I din roll blir du ofta involverad och förväntas vara delaktig i divisionsövergripande frågor som rör omorganisation, way och working och people change. Du jobbar även med bemanning och sourcing strategier och du ansvarar för att säkerställa resurs- och kompetensbehov på kort och lång sikt.
 
Du har själv ett arbetsmiljöansvar, vilket resulterar i att du tillsammans med dina gruppchefskollegor arbetar med att driva frågor kring stress, medarbetarundersökningar och trivsel på arbetsplatsen. Du jobbar även med att driva olika frågor kring ledarskapsutveckling, kompetensförsörjning, förändringsledning och introduktionsprogram.
 
Du blir en del av vår IT-division Sales Store, som levererar IT-lösningar till alla våra över 4000 butiker världen över. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats där vi alla växer tillsammans. Som ett av världens största modeföretag kan vi erbjuda oändliga karriärmöjligheter.
 
 
Dina ansvarsområden
 
Som gruppchef på H&M tar du stort ansvar – och har otroligt kul.
 
Din roll består bland annat av att:
  • Personalansvar – coacha och utveckla medarbetare
  • Rekrytering av anställda och konsulter
  • Utvecklings- och lönesamtal
  • Kompetensutveckling – både för leveransområdet och per individ, på lång och kort sikt
  • Bemanning av leveransområdets projekt och förvaltningssituationer
  • Medverka i områdets ledningsgrupp och med gruppchefens perspektiv bidra till områdets leveranser och utveckling
 
Din kompetens
 
Precis som alla H&M:s medarbetare är du en social, öppen, kommunikativ, försäljningsinriktad och ambitiös lagspelare med stark drivkraft och en positiv inställning.
Dessutom har du dessa kunskaper och erfarenheter:
  • Minst 3 års ledarerfarenhet med personalansvar
  • Kunskap och erfarenhet inom verksamhetsnära IT
  • Genuint intresse för att leda och kompetensutveckla personal
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Det är meriterande om du har leveranserfarenhet i en ledarroll, exempelvis projektledare, systemansvarig eller liknande. Har erfarenhet av att arbeta i en matrisorganisation, i internationell miljö eller i stora organisationer.
 
 
Låter det intressant? Bli vår framtida stjärna!
 
För frågor och mer information vänligen kontakta Åsa Ryner at . 

Skicka CV och personligt brev senast 6 januari 2019.

 

Vilka är vi på IT?

Vi är summan av det vi kan och de personligheter vi är. Vår varma värderingsstyrda kultur är kittet som håller oss samman. Vi gillar att jobba snabbfotat, tar beslut i farten och vår kreativitet hjälper oss lösa komplexa utmaningar.

 

Vi får möjlighet att driva på H&M-gruppens affär, jobba med den senaste IT-teknologin i spännande globala projekt, och vi är med och förändrar hela mode- och designbranschen till det bättre. Har du drivet, upptäckarglädjen och viljan att ta ansvar finns ingen gräns för vad vi kan uppnå tillsammans.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)