Inaktiv platsannons

Privatrådgivare, Göteborg

Om tjänsten

Till Nya Kunder Västsverige söker vi nu dig som vill vara med och bidra till våra privatkunders framtidsplaner genom förstklassig rådgivning. Det här är en möjlighet för dig att arbeta i team där vi hjälper varandra att nå framgång och skapa positiva kundupplevelser. 
 
Världen vi lever i är i konstant förändring. Men oavsett vad framtiden för med sig så börjar allt med våra kunder. Därför behöver vi dig. Välkommen till ett kreativt team som har fokus på att attrahera nya kunder till Nordea, där du får möjlighet att utveckla ditt affärsmannaskap och kreativa kompetenser. På kontoret Nya Kunder Västsverige är vi fem Privatrådgivare som jobbar med nya kunder genom samarbeten så väl externt som internt. Genom event och aktiviteter driver vi Nordeas varumärke och är många gånger ansiktet utåt för regionen.  
 
Om tjänsten
Som Privatrådgivare spelar du en viktig roll i att hjälpa kunderna planera inför framtiden. Du blir en del av Nya kunder västsverige, där du ger förstklassig rådgivning med inriktning på placeringar, sparande, försäkringar och finansiering. Kunderna möter du både digitalt och fysiskt på kontoret.  
 
Dina fokusområden blir att:  
  • Aktivt arbeta tillsammans med ditt team för att attrahera nya kunder samt driva och utveckla samarbeten så väl inom banken som utanför.  

  • Arbeta coachande där du på ett metodiskt sätt hjälper kunden uttrycka behov, prioriteringar och mål som du sedan omsätter till affärsinriktade lösningsförslag. 

  • Skapa hög tillgänglighet för kunderna där du ser till att kunden direkt får hjälp och är informerad om vilka olika kanaler vi erbjuder. 
 
Tjänsten är placerad på Kilsgatan i Göteborg. 
 
Din profil
Collaboration. Ownership. Passion. Courage. Det är de fyra värderingar som guidar oss alla i att vara som bäst. Vi tror att du gillar att lära dig nya saker och ser fram emot att bidra med dina idéer. Du är pålitlig, ger andra spelrum och säger vad du tycker – även när det tar emot. Du brinner för att ta in nya kunder, jobba med varierande arbetsuppgifter med kunden i fokus och ge kunderna råd genom hela privataffären. 
 
Din profil och bakgrund: 
  • Har ett genuint intresse av vår affär och av att vinna kundernas förtroende och lojalitet. 
  • Har förmågan att sätta dig in i kundens situation, och har en naturlig fallenhet för att bygga relationer med både kunder och kollegor. 
  • Stimuleras av att arbeta resultatinriktat, där du på ett skickligt sätt kopplar samman kundens behov med våra produkter och tjänster.  
  • Tar till dig ny teknik som du använder i det digitala mötet med kunden 
  • Swedsec-licens 
  • Akademisk utbildning är meriterande.  
  • Professionella kunskaper i engelska och svenska, i både tal och skrift. 
Om det här låter som dig, hör av dig!  
 

Publicerad den

20-05-2019

Extra information

Ort
Göteborg
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis