Inaktiv platsannons

Sjöspeditör i Göteborg

Om oss Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Om tjänsten

Har du en gedigen erfarenhet av sjöspedition import & export? Vill du ha en arbetsdag med utmaningar och fokus på kundkontakter, service och problemlösning? PostNord Air & Ocean söker dig som vill verka som speditör och arbeta operativt hos oss.

Bli en del av vårt team
Som speditör kommer du att ingå i ett härligt team där man arbetar operativt tillsammans för att ge PostNords sjökunder den bästa servicen på marknaden. Du kommer att tillsammans med försäljningen ta fram lösningsförslag, boka, samordna och följa upp transport- och speditionsuppdrag inklusive tullhantering och fakturering. Du har dagliga kontakter med våra agenter, leverantörer och återkommande kundkontakter

Du har vad som krävs
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet inom internationella sjötransporter och gärna eftergymnasial utbildning inom logistik. Du får gärna ha en logistiskbakgrund från rederier, samlastare eller speditörer. Du bör ha hög förståelse för fraktgodshantering på sjö, vara väl orienterad kring de villkor som gäller för internationella sjötransporter. Vara noggrann, strukturerad, ambitiös samt ha fokus på kunden. Tjänsten innebär mycket eget ansvar, variation och kundkontakt samt kräver en god förmåga att kommunicera och samarbeta med olika individer.  Vi söker dig som är en lagspelare, har ett stort driv och vågar ta egna initiativ samt egna beslut. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och kommunicerar obehindrat i såväl tal som skrift. Du är lyhörd för kundens önskemål och har en god förmåga att skapa goda relationer och vårda kundkontakter. Du trivs med att arbeta i team och ser att just lagarbete som vägen till framgång och utveckling.

Vi levererar
Som speditör inom PostNord Air & Ocean får du ett stimulerande och utmanande arbete tillsammans med kompetenta kollegor. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre klimat och resultat för verksamheten.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej