Inaktiv platsannons

SCA söker Sommarvikarier i Piteå!

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Sommarvikarie

Vill du vara med och bidra till en hållbar framtid som drivs av skogens kraft? Nu söker vi Sommarvikarier till våra två enheter i Munksund, Piteå, nämligen till vårt sågverk och vårt pappersbruk.

Din nästa utmaning

Vill du jobba med problemlösning i en rolig bransch och samtidigt få inblick i hur arbetet på ett stort företag som SCA går till? Sök då sommarjobb hos oss!


Som Sommarvikarie är du en del av den dagliga driften på din avdelning. Du får möjlighet att bidra till en hållbar framtid och problemlösning tillhör vardagen. Därför söker vi dig som är duktig på att lösa problem och som har god laganda. För att jobba hos oss ska du ha fyllt 18 år och ha en fullständig gymnasieutbildning. Läs mer om de olika tjänsterna nedan. 


Till vårt sågverk söker vi:
- Sågverksoperatörer:
Du har lägst gymnasieutbildning, B-körkort och behärskar svenska i tal och skrift. Erfarenhet från sågverksbranschen eller annan industri är meriterande. Skiftgående arbetstid.
- Maskinförare: Du har lägst gymnasieutbildning och B-körkort. Meriterande är truckort B1 och/eller C3B. Om du är rätt person kan vi utbilda dig till olika truckkort om det behövs. Erfarenhet från sågverksbranschen eller annan industri är meriterande. Skiftgående arbetstid.


Till vårt pappersbruk söker vi:
- Processoperatörer:
Du har teknisk utbildning på gymnasienivå (med ämnena matematisk, fysik och kemi) eller motsvarande. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande. Arbetstid enligt treskiftsschema. Arbetet pågår cirka 10-14 veckor under perioden maj-augusti.
- Byggnadsarbetare:
Din bakgrund är 3-årig gymnasieutbildning inom bygg och anläggning eller likvärdigt. Meriterade är om du har erfarenhet av likande arbete.
- Mekaniker: Du har en grundläggande industriutbildning och är teknikintresserad. Meriterade är om du har erfarenhet av likande arbete.
- Elektriker och Instrumenttekniker: Du har en grundläggande elutbildning och är teknikintresserad. Meriterade är om du har erfarenhet från processindustrin.
- Labtekniker: Du är utbildad inom natur och teknikområdet på gymnasienivå eller motsvarande. Du har en god datavana och B-körkort. Tidigare erfarenhet av laboratoriearbete är meriterande.
- Förrådsarbetare:
Du har lägst gymnasieutbildning och en god datorvana. Tidigare erfarenhet av lagerhantering och förrådsarbete är meriterande.

Vem är du?

Vi söker dig som har fyllt 18 år och är driven, handlingskraftig och ansvarsfull. Du har lätt att arbeta självständigt samtidigt som du är en engagerad lagspelare med viljan att nå uppsatta mål.


Som Sommarvikarie är du jätteviktig för oss och vår verksamhet. Våra Sommarvikarier är ofta våra framtida medarbetare då de väljer att söka sig till oss efter sommarperioden eller studier. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Hos oss jobbar vi säkert, har stort engagemang för våra kollegor och gillar att lära oss nya saker. Det är viktigt att du förutom detta också delar våra kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till de här tjänsterna.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserik. Hos oss får du möjlighet att arbeta med ett 100 % naturligt och nedbrytbart material. Du kommer jobba i ett team med engagerande kollegor. Så vill du vara med och skapa en hållbar framtid? Sök sommarjobb hos oss!

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Piteå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Piteå | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)