Inaktiv platsannons

Tekniker brand och säkerhet i Karlskrona

Siemens Financial Services is a global financing company within the Siemens Group. We create modern and flexible financing solutions for our partners and customers and we want you to help us!

Om tjänsten

Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt proffsiga team på Building Technologies!

Brand- & Säkerhetstekniker Kalmar/Karlskrona

Vill du bli en del av framtiden och arbeta med den senaste tekniken inom brand, säkerhet, energi och miljö? Ser du möjligheter när andra ser problem? Vill du bli en del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling står högt på agendan?

Visste du att byggnader kan tala? Se mer vår film nedan* Genom att göra hållbara energilösningar mer kostnadseffektiva, utveckla ny teknik för framtidens smarta industri och elektrifiera person- och godstransporter gör vi verklighet av vår vision om en hållbar värld. Vi på Building Technologies skapar trygga, säkra och energieffektiva fastigheter för våra kunder.

Utmaningen

Som tekniker ansvarar du initialt för service och underhåll av främst brandlarmsystem och även säkerhetssystem hos våra kunder i regionen. Detta innebär både planerat underhåll och service vid felanmälan samt förbättringsåtgärder och modifieringar/utökningar på våra kunders anläggningar.

  • Du kommer främst att arbeta med brandlarm men även inbrottslarm, passerkontroll och CCTV kan bli aktuellt.
  • Ditt ansvar omfattar support till kunder, upprättande av systemdokumentation samt att hålla handhavandeutbildning för kunder
  • Du kommer att bygga nära relationer till våra kunder och arbeta aktivt tillsammans med dem för att säkerställa att våra högt ställda krav på säkerhet efterlevs och utvecklas.
  • Du kommer att ha ett eget avtalsområde där du ansvarar för att ta hand om och utveckla både kundrelationen och kundens anläggning gällande systemförbättringar och uppgraderingar genom att lämna prissatta förbättringsförslag.
  • Du kommer vidare att ha stora möjligheter att själv påverka ditt arbete och ditt resultat då du får både ansvar och frihet att arbeta självständigt.

Tjänsten innefattar resor till våra kunder i regionen Kalmar/Karlskrona och vi erbjuder leasingbil till samtliga våra tekniker.

Vem är du?

                         Du har en teknisk bakgrund inom el/teleteknik samt minst några års erfarenhet av tekniskt arbete från Brand- eller Säkerhetsbranschen.

                         Du har goda datakunskaper, grundläggande kunskaper i konfigurering och/eller har arbetat med nätverk.

                         Du är social, har hög servicekänsla och sätter kunden i                                     första hand.

                         Vidare är du ansvarstagande, gillar att lösa problem samt                               har god planeringsförmåga.

                         B-körkort är ett krav

                         Du talar och skriver god Svenska.

Ditt tekniska intresse och praktiska handlag är lika viktigt för oss som din vilja och inställning att sätta kunden i första hand. Din vilja att träffa kunderna och att skapa goda relationer är avgörande för att du ska lyckas i rollen.

Om du känner igen dig i denna beskrivning och tror att den här rollen skulle passa dig så ser jag fram emot din ansökan så snart som möjligt!

/Peter Johansson

Om Building Technologies

Siemens är en global leverantör av säkra och energieffektiva lösningar för fastigheter. Vi erbjuder integrerade, digitala och effektiva systemlösningar och tjänster inom fastighetsautomation, brand, säkerhet, energihantering, samt styr- och reglerprodukter för värme, ventilation och kyla. Se mer på www.siemens.se och vår film*:

Tveka inte! - ansök idag via siemens.se/jobb refnr 86622. För frågor om tjänsten tveka inte att ringa mig rekryterande chef Peter Johansson på telnr 0455-365657 eller för frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta Nina Boustedt på telnr 08-7281390


För kontakt med facklig representant maila

I denna rekrytering undanber vi oss alla samtal rörande annonsering och rekryteringsstöd.



Job ID: 86622

Organisation: Building Technologies

Experience Level: Mid-level Professional

Job Type: Full-time

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Karlskrona
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej