Inaktiv platsannons

Geotekniker Väg och Anläggning i Örnsköldsvik

Om tjänsten



Geotekniker, Väg och Anläggning Infrastruktur


Skanska är ett av världens största byggföretag med starka värderingar, en ledande roll inom hållbarhet, starka framtidsvisioner och en hög etisk nivå i allt vi gör. Vi vill dessutom att våra medarbetare ska ha en hållbar balans mellan arbete och fritid.

På Skanska Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Vi genomför markexploateringar, konstruerar och bygger vägar, broar, järnvägar, Va-anläggningar, hamnar med mera – oavsett projekt är målet alltid att överlämna en produkt som gör både våra kunder och oss själva stolta och nöjda.


Till följd av ökad efterfrågan på våra tjänster i både pågående projekt och inför kommande projekt i Västernorrland och Västerbotten behöver vi förstärka vårt team med en Geotekniker med placeringsort Örnsköldsvik, Sundsvall eller Umeå.

Ett stöd för produktion både i uppstart och genomförandeprocess 

Tjänsten innebär en unik roll som produktionsstöd vilket medför att du kommer att arbeta nära produktionen i olika skeden. De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar såväl geotekniska beräkningar inom Väg/järnväg-bro projekt, beräkningar av geokonstruktioner såsom stödkonstruktioner, pålgrundläggningar och jordförstärkning samt produktionstekniskt stöd i pågående projekt.

Som geotekniker/geokonstruktör kommer du att arbeta med varierande och utmanande arbetsuppgifter i olika faser av byggprocessen, från utvecklingsarbete och tidiga anbudsskeden till genomförande av större Infra och anläggningsprojekt. I uppdrag där vi detaljprojekterar kommer du att ha en nyckelroll att ta fram produktionsanpassade bygghandlingar tillsammans med våra projekteringsledare.

Inom geoteknik och geokonstruktion arbetar vi i huvudsak med programvaror såsom GeoSuite, Slope och Plaxis samt egenutvecklade beräkningshjälpmedel. För att effektivisera byggprocessen använder vi 3D-modellering och BIM i många av våra uppdrag.

Vi söker dig som är noggrann och med goda kunskaper inom Geoteknik

Vi söker dig som har goda teoretiska kunskaper inom grundläggande geoteknik och vill ta dig an utmanande och stimulerande arbetsuppgifter tillsammans med kompetenta kollegor. Du har en högskoleexamen och gärna några års arbetslivserfarenhet som geotekniker, geokonstruktör eller ledare av geotekniska uppdrag.

Som person är du noggrann, lyhörd, ansvarsfull och har god samarbetsförmåga men du är samtidigt inte rädd för att ta egna initiativ.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan, senast 2018-12-15, då vi gör urval och intervjuer löpande. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Söderberg, distriktschef infra VoA Norr, 010-448 85 32


Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.


Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örnsköldsvik
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örnsköldsvik | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)