Inaktiv platsannons

Medarbetare till ölprocessen i Grängesberg

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass.

Om tjänsten

Öl utgör en stor del av vårt sortiment och vi erbjuder en mängd olika ölsorter. Ölprocessen är fördelat på tre underavdelningar: brygghus, källaren och filtreringen. Nu söker vi en processmedarbetare till källaren.  

Tjänsten är en visstidsanställning på minst 6 månader och kan komma att förlängas under sommaren. Arbetet bedrivs i 3-skift. Helgarbete kan förekomma.

Arbetsbeskrivning

I källaren slangar vi öl från jästank till lagertank. I rollen som processmedarbetare arbetar du med olika tekniska maskiner och analytiska instrument i delprocesser i öltillverkningen, dvs. brygghus/källaren/filterkällaren. Ditt ansvar är i första hand styrning av de olika delarna i processen som ingår i öltillverkning med kvalitetsstyrning enligt gällande recepturer, kvalitetsparameter, standarder och tillhörande dokumentation. Rengöring ingår som naturliga delar av arbetet. Du rapporterar även till teknikavdelningen angående tekniska fel eller brister. 

Kravprofil och personliga egenskaper

  • du har en gymnasial utbildning inom teknik, natur eller livsmedel
  • det är meriterande om du har arbetat inom en producerande verksamhet, gärna inom livsmedelsindustrin
  • du är intresserad av teknik och har förmåga att förstå processinriktade samband
  • du har grundläggande datakunskaper
  • truckkort är meriterande
  • du behärskar svenska i tal och skrift

Förutsättningen att bli en av våra framtida medarbetare är att du är engagerad i att nå våra uppsatta mål. Du är initiativrik och fattar beslut på saklig grund. Vi värdesätter att du är ordningsam, ansvarsfull och noggrann samt har ett högt kvalitetstänkande. Vi ser också att du har lätt för att samarbeta.

Din ansökan

Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser, erfarenheter och resultat på ett utförligt sätt. Vi kommer att gå igenom ansökningarna efter hand och intervjuer kommer ske löpande.  

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Samtliga tjänster på Spendrups omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. De avtal vi går under är Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Livsmedelsarbetareförbundet.

Sista ansökningsdag: 9 december
Tillträdesdag: snarast/efter överenskommelse
Varaktighet/arbetstid: visstid/heltid/3-skift
Placeringsort: Grängesberg

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Grängesberg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej