Inaktiv platsannons

INTERN ANNONS- lagerarbetare externlager i Grängesberg

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass.

Om tjänsten

Detta är en annons avsedd för anställda på Spendrups Bryggeri AB med dotterbolag. Vi kommer därmed endast behandla interna ansökningar.

Avdelningsbeskrivning

Nu söker vi en truckförare till vårt externlager i Grängesberg. Du kommer tillhöra avdelningen lager som har ca 20 medarbetare fördelat på olika arbetsområden som bl.a. externlager, grindstuga, utlastning och godsmottagning.

Arbetsbeskrivning

Din uppgift som truckförare på externlagret är att ta emot och ta fram gods från/till interna och externa transporter. I denna roll ingår även att göra mottagningskontroller av inkommande gods, lagerinventering, skapa stopprapporter och sätta produkter i karantän. Du skriver även ut fraktsedlar och ansvarar för att sköta renhållning och lagervård på externlagret. Vi jobbar i systemen M3, Spider och Fidaware med lastplanering, tidsätta order, rapportera in order samt reservera inleveranser. 

Arbetet bedrivs i 2-skift.

Kravprofil och personliga egenskaper

  • erfarenhet av lagerarbete är meriterande
  • truckkort är meriterande
  • du har god systemförståelse
  • du har goda kunskaper i svenska och engelska 

Vi söker dig som är flexibel och är van att arbeta självständigt. Eftersom du kommer att ta emot både interna men även externa transporter ser vi att du är kommunikativ och har ett bra bemötande då du representerar företaget.

Din ansökan

Detta är en annons avsedd för anställda på Spendrups Bryggeri AB med dotterbolag. Vi kommer därmed endast behandla internansökningar.

Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser, erfarenheter och resultat på ett utförligt sätt. Vi kommer att gå igenom ansökningarna och kalla till intervjuer löpande så vänta inte med din ansökan.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kan omfattas av en bakgrundskontroll.

Samtliga tjänster på Spendrups omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. De avtal vi går under är Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Livsmedelsarbetareförbundet.

Sista ansökningsdag: 9 december
Tillträdesdag: efter överenskommelse
Varaktighet/arbetstid: tillsvidare/heltid/2-skift
Placeringsort: Grängesberg

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Grängesberg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej