Inaktiv platsannons

Digital ledare Hus Syd/NSM i Malmö

Vi söker dig som brinner för...   Just nu bygger Skanska, på uppdrag av Region Skåne, vårdbyggnaderna som är en del i ett nytt och toppmodernt...

Om tjänsten

Vi söker dig som brinner för digitalisering
 
Just nu bygger Skanska, på uppdrag av Region Skåne, vårdbyggnaderna som är en del i ett nytt och toppmodernt universitetssjukhus med uppgift att bedriva högspecialiserad sjukvård av högsta kvalitet.
 
Region Skånes projektområde Nya Sjukhusområdet Malmö (NSM) ansvarar för att leda och genomföra utvecklingen av Malmö sjukhusområde. Projektet sträcker sig till år 2024 och då ska Skanska ha levererat 108 000 kvm, 24 högteknologiska operationssalar och 240 vårdrum.
 
Vårt mål är att göra digitala arbetssätt till en naturlig del av ett projekt. Att alla parter i ett projekt enas kring användandet, så att vi tillsammans kan skapa effektivare byggprocesser, tydligare visualisera hela byggnadens livscykel samt spara pengar.
 
Vi söker därför en Digital ledare som ska agera språkrör för digitala frågor och du kommer att vara en viktig ambassadör för denna utveckling där mobilitet och användandet av mobila verktyg blir allt större.
 
Vi ser att du startar din karriär på NSM för att på sikt gå vidare till någon av våra andra distrikt inom Skanskas byggande verksamhet i Syd, som täcker hela Skåne.
 
En specialistroll med många kontaktytor
 
Du är eldsjälen som ser möjligheterna med digitaliseringen. Du är med och tar fram ett gemensamt och strukturerat arbetssätt för användandet och ser till att alla förstår nyttan med digitala arbetssätt samt ökar basnivån ute i projektet. Framförallt ser du till att vi arbetar strukturerat och samordnat med området.
 
Som Digital ledare har du många kontaktytor. Du ska sprida information och kunskap till projektorganisationen samt återföra kunskap.
 
Med din erfarenhet från projekt och digitalisering kan vi ännu högre
 
Du har 1-3 års erfarenhet av arbete i projekt, har ett personligt engagemang och en förmåga att nå fram till och kommunicera med personer runt omkring dig. Att du brinner för, och har gedigna kunskaper inom digitalisering ser vi som en självklarhet.
 
Du är mål- och resultatdriven och du har ett strukturerat och metodiskt arbetssätt.  Du har vidare lätt för att samarbeta med olika typer av människor och skapa engagemang.
Du behöver också vara kommunikativ, engagerad och du har ett stort inre driv.
 
Vi ser fram emot din ansökan, sök idag!
 
Skicka din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post.
 
Om du har frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Maria Danielsson, 010-449 1331.
I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.
 
Välkommen med din ansökan senast 2018-12-31.
 
Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)