Inaktiv platsannons

Installationssamordnare Hus i Stockholm

Om tjänsten

Hus Stockholm består av Hus Stockholm Bostad och två kommersiella regioner: Hus Stockholm Nord och Hus Stockholm Syd. Vi är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, kontor, laboratorier och skolor och har ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet.

Våra tre Husregioner präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring. Vi tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden. Nu står vi inför en spännande förändringsresa och vill gärna att du följer med!

Är du vår nya installationssamordnare?

Vi söker dig som har erfarenhet av att samordna och arbetsleda installationsarbete. Du kommer att leda och styra arbetet med tekniska installationer inom projektet Kulturhuset Stadsteatern.

Du är duktig på att skapa goda relationer internt som externt, med kunder, leverantörer och underentreprenörer. Vidare känns miljö- resp. arbetsmiljöarbete - som självklara delar av din vardag.

En god ledare med teknikintresse

Du har med fördel ett teknikintresse och din tyngd inom något av områdena: el, styr, regler, värme/kyla, luft, VVS eller sprinkler. Att leda andra och hjälpa dem att lyckas i sina uppdrag är viktigt samtidigt som du tillsammans når uppsatta projektmål och kan hålla deadlines. Det är även viktigt att du kan anpassa ditt ledarskap efter olika typer av människor, situationer och förutsättningar.

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning och några års erfarenhet av installationsledning och/eller samordning.

Vi är nyfikna på dig!

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)