Inaktiv platsannons

Office and Showroom Coordinator i Solna

... Till vårt nyöppnade kontor i Solna Business Park söker vi dig som kan vara vårt ansikte utåt mot kunder, leverantörer och egna medarbetare och ge dem en högklassig...

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Till vårt nyöppnade kontor i Solna Business Park söker vi dig som kan vara vårt ansikte utåt mot kunder, leverantörer och egna medarbetare och ge dem en högklassig service som speglar våra värderingar; energi, enkelhet, laganda, innovation och passion.

Din roll

Som Office and Showroom Coordinator kommer du att vara Stadiums leende ansikte utåt som med värme tar emot våra kunder och leverantörer och ser till att ge dem den service de behöver. Med lika stor värme och energi hjälper du också våra egna medarbetare med praktiska frågor som de behöver ha hjälp med. Du ser till att allt ser snyggt och prydligt ut på kontoret, i konferensrummen och är det något som inte fungerar kontaktar du hyresvärd eller hantverkare för att få det åtgärdat. Du ser till att det finns kaffe och fika när det behövs vid möten och vid gemensamma aktiviteter på kontoret är du spindeln i nätet. Som ansvarig för vårt showroom ser du till att det är de senaste kollektionerna som visas upp. Du sköter också kontakten med stylister och byråer när showroomet ska uppdateras och med media när Stadium ska visa sitt utbud.

Det här är en ny roll på vårt nya kontor i Solna och du kommer tillsammans med vår CEO Assistant, som du kommer att rapportera till, att forma rollen efter behov som dyker upp.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)