Inaktiv platsannons

Fordonsadministratör - Vattenfall Services i Nyköping

Fordonsadministratör - Vattenfall... Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självstä

Om tjänsten

Fordonsadministratör - Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Avdelningen Fordons uppdrag är att säkerställa en effektiv fordonsförsörjning för Vattenfall Services Nordic AB och externa kunders behov. Vi utvecklar anpassade fordonskoncept med miljöprofil och har kostnadsfokus.

Vill du vara med på en spännande resa från diesel till elbilar? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Hos oss är det ”Fordonsadministratören” som har ansvar för administration och förvaltning av fordonsparken. I tjänsten ingår att bedöma kundnytta ur miljö- och ekonomisk synvinkel. Det ingår även fordonsteknisk support för leverantörer/förare.

Din roll som Fordonsadministratör

Arbetsuppgifter:

• Fordonsadministration

• Registrera fordonsdata i IT-baserade system

• Regelbunden kontakt med leverantörer, verkstäder och interna funktioner/förare

• Inhämta behov och omsätta i kravspec mot leverantörer och påbyggare samt följa upp resultatet

• Kostnadsuppföljning och analyser

• Ansvara för bredare och mer strategiska frågor

Dina kvalifikationer som Fordonsadministratör

Minst 3-årig gymnasiekompetens inom ekonomi/ teknik. Du får gärna ha högskoleutbildning inom ekonomi/teknik. B- körkort är ett krav.

Det är meriterande med tidigare fordonserfarenhet från ett eller flera av dessa områden: verkstad, utveckling, teknik och marknad. Tidigare erfarenhet inom serviceinriktad verksamhet är ett plus.

Vi söker dig som är positiv, drivande, duktig på att samarbeta och kan stå upp för fattade beslut. Du har också en hög medvetenhet kring kvalitet och ekonomi.

Mer information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Erik Nolberger 0703213285. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Sofie Arneson 0724524582. Fackliga representanter för denna tjänst är Marie Gelin Unionen, Juha Siipilehto SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Placeringsort är Båberg (Vänersborg)

Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev senast 6 januari 2019.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall Services är ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av el- och energianläggningar. Vi utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom belysning, energieffektivisering och mätning. Våra drygt 1 800 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland våra kunder finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. Läs mer på www.vattenfallservices.se

Följ oss gärna!

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – vattenfallservices

Dela detta jobb

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Nyköping
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej