Inaktiv platsannons

Teknikintresserad säljare inom installation & förläggning i Västerås

Om tjänsten

Är du en resultat- och lösningsorienterad säljare med ett starkt teknikintresse? Lockas du av en spännande utmaning med goda karriärutsikter? Då kan det vara dig vi söker till vårt team inom affärsområdet installation och förläggning. Du blir en del av ABB:s division Electrification Products som tillverkar låg- och mellanspänningsprodukter till hela världen för privata och kommersiella fastigheter, tillverknings- och processindustri samt elnätsbolag.

Uppgifter :

I rollen som säljare har du ett starkt fokus på att skapa nya kundrelationer samt att utveckla befintliga kunder och marknader inom området förläggningsmaterial & nödljus. Arbetsdagarna innehåller försäljning och lösningar till segmenten Food & Beverage, Rail & Infrastructure, Residential via kanalpartner och elgrossister. Du behöver hålla dig uppdaterad om marknadstrender och genom ett nära samarbete med sälj-teamet arbetar du med att ständigt utveckla nya marknadsmöjligheter.

I den här tjänsten spenderar du en stor del av din tid på resande fot för att möta dina kunder i hela Sverige. Utöver ett intressant uppdrag kommer den här positionen ge dig goda möjligheter till personlig utveckling.
Placeringsort för tjänsten är Göteborg, Malmö, Stockholm eller Västerås.

Krav:

Du som söker har minst fem års arbetslivserfarenhet inom försäljning, gärna via eller med kanalpartner, och du bidrar med god förståelse för tekniklösningar inom produktområdet installation & förläggning. Har du en bakgrund inom el- och installationsbranschen är det meriterande.
Du har vana att använda dig av CRM-system i det dagliga arbetet. Eftersom du kommer att genomföra kundbesök är det nödvändigt att du har B-körkort och trivs med att resa i tjänsten.

Då ABB är ett globalt och multikulturellt företag, behöver du tala och skriva obehindrat både på svenska och engelska.
Som person är du initiativrik och vill framåt. Då du blir vårt ansikte utåt, är det viktigt att du har god förståelse för vikten av goda relationer och förtroendeskapande försäljning. Du bidrar med ditt driv, din härliga energi och din förmåga att få alla med på tåget. Du innehar stort tålamod, bra känsla för affärer och fokus på avslut. Det är viktigt att du trivs bra i team men är också van att arbeta självständigt.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)