Inaktiv platsannons

Gruppträningsansvarig för Actic Sverige i Solna

Om tjänsten

Actic är en ledande friskvårdskedja med ca 170 anläggningar och över 220 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Tyskland och Österrike. Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med ca 170 000 medlemmar fördelat på över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi tillhandahåller bra förutsättningar för träning i välutrustade träningsanläggningar och välutbildade instruktörer som hjälper våra medlemmar att nå sina mål. Läs gärna mer på www.actic.se

Drivs du av att skapa resultat? Har du erfarenhet av att leda och att arbeta med gruppträning? Då kan du vara den vi söker.

Beskrivning av arbetsuppgifter:

Som gruppträningsansvarig för Sverige är du ansvarig för att Actic Sverige når sina mål inom gruppträning och att det finns en plan som styr mot dessa. Rollen är bred och du förväntas fungera som ett bollplank åt regionchefer, platschefer och gruppträningsansvariga i hur du framgångsrikt driver gruppträningen som verksamhet.

Primära arbetsuppgifter:

Löpande analysera och följa upp gruppträningen Följa upp, coacha och ge feedback till våra anläggningar om gruppträning. Tydliggöra målsättningar och involvera anläggningarna i det.

  • Skapa rätt förutsättningar för att anläggningarna ska lyckas med gruppträning.
  • Utvärdera och supportera i gruppträning inom schemaläggning, rekrytering, ledarskap och andra nyckelfaktorer.
  • Implementera, involvera och följa upp strukturer, processer och produktlanseringar inom gruppträning.
  • Medverka i utvecklingsprojekt för gruppträning.
  • Administrera och arbeta med utbildningar inom gruppträning.

Du arbetar självständigt och rapporterar till Country Manager för Sverige.

Kvalifikationer:

Erfarenhet av ledarskap och goda datakunskap är ett krav. Erfarenhet och/eller utbildning inom träning och gruppträning. Då du ansvarar över hela Sveriges gruppträningsverksamhet förväntas det att du kontinuerligt besöker anläggningar runt om i landet. Du kommer utgå från Actics huvudkontor i Solna Business Park.

Det är viktigt att ha en god kommunikativ förmåga då du arbetar både mot regionchefer, platschefer och gruppträningsansvariga.

Actic präglas av ett högt tempo där det krävs att du är flexibel, handlingskraftig och initiativrik, kombinerat med att du är lösningsorienterad och strukturerad. Du har ett öga för det kommersiella och du vet vilka önskemål och behov som våra kunder har. Vi söker efter en social person som brinner för hälsa och ett friskare Sverige.

 

För att passa till denna roll bör du känna igen dig i vår ledarprofil. Våra ledare vill:

Ta ansvar, vara tydliga, göra medvetna val, Lyssna och förstå, Ge feedback och skapa effektiva team. 

Vidare så ser vi gärna att du har god självinsikt och att du tror på att ett personligt bemötande är viktigt. Utöver det är du trygg i dig själv och har lätt för att skapa goda relationer samt överföra energi till medlemmar och kollegor. För att passa in på Actic söker vi dig som också är social, ansvarsfull, målmedveten och har energi.

Rekryteringsprocess sker löpande från att första ansökan inkommit.

Vi vill att alla ska älska att träna. Tills vi hörs nästa gång så vill vi inte att det ska finnas några ursäkter för att hoppa över träningen #ingaursäkter. Följ oss på Facebook Actic Sverige

Varmt välkommen med din ansökan.



Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Deltidsjobb