Inaktiv platsannons

Account Manager i Piteå, Luleå

Om tjänsten

Account Manager Piteå, Luleå
Sista ansökan 2019-01-11

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Norrbotten dig som vill jobba som Account Manager med fokus på att skapa branschen bästa kundupplevelse. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.  
 
”Det är en häftig känsla att kunna erbjuda våra kunder det mesta av det bästa inom it-infrastruktur. Jag trivs även med att jobba så nära drivna och positiva medarbetare. Det finns oändliga möjligheter att utvecklas inom det område jag brinner för mest. På Atea kan man alltid vara säker på att man får en glädjefylld arbetsdag!" – Carl Johan Brogårdh, Account Manager på Atea.  
 
Din roll i laget  
I rollen som Account Manager kommer du att jobba med försäljning av Ateas produkter och tjänster i Norrbotten. Du kommer att ingå i ett härligt säljteam som består av åtta lokala säljare och fyra regionala säljare. En central del är att skapa en förståelse av våra kunders verksamheter och organisationer samt att bygga relationer med kunder och samarbetspartners. Du kommer även att arbeta med att etablera och följa upp kundplaner. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.   
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som Account Manager är:  
  • Bedriva försäljning av Ateas produkter och tjänster.   
  • Skapa förstå kring kundernas verksamheter och bygga relationer med både kunder och samarbetspartners.  
  • Etablera och följa upp kundplaner.    
Som person känner du troligtvis igen dig på följande:  
Att ständigt utvecklas är något du eftersträvar och du söker aktivt utmaningar. Du sätter höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem. Du planerar ditt arbete effektivt, är organiserad och prioriterar väl för att hålla deadlines och leverera resultat. Med din positiva inställning och driv ser du möjligheter och bidrar till en god stämning. Du förstår och tillämpar affärsmässiga principer samt har ett sinne för marknad och ekonomi. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.   
 
För att lyckas i tjänsten som Account Manager bör du ha följande kompetens:   
  • Arbetat några år med försäljning. Meriterande inom it-branschen.  
  • God vana inom Office 365 och grundläggande kännedom om it-infrastruktur.  
  • Det är meriterande med ett upparbetat lokalt kontaktnätverk i Norrbotten.    

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Piteå, Luleå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)