Inaktiv platsannons

Operativ Inköpare i Sundsvall

Operativ Ink... ... Gillar du utmaningar och vill ha en tydlig karriärväg inom inköp? Är du analytisk och affärsdriven? Vill du...

Om tjänsten

Operativ Inköpare

Responsibility
Gillar du utmaningar och vill ha en tydlig karriärväg inom inköp?
Är du analytisk och affärsdriven?
Vill du bygga och utveckla ditt kontaktnät i en global organisation?

Då kan du ha hittat nästa steg i din karriär! Vi söker en operativ inköpare till vår inköpsavdelning med placering i Sundsvall (Sverige), Alby (Ånge, Sverige) eller Oulu (Finland). I rollen har du ansvar för inköp av material och tjänster till våra anläggningar, kontor och laboratorier i Sundsvall, Alby, Örnsköldsvik och Oulu. Som operativ inköpare kommer du i samarbete med den regionala kategorichefen att förhandla fram lokala avtal. Ditt fokus är att hitta kostnadsbesparingar och att ständigt förbättra och optimera inköpsprocessen.

Vi har nyligen centraliserat vår inköpsorganisation och erbjuder möjligheten att komma in i en fas där du till stor grad kan påverka arbetsprocessen. Runt dig kommer du att ha ett team med professionella och drivna kollegor som gärna hjälper varandra vid behov.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Säkerställa leveranser av tjänster och produkter till alla lokala anläggningar inom regionen
Förhandla och skriva avtal för att säkerställa bästa kostnadsstruktur samt tillförlitliga leveranser
Vara första kontaktperson vid leveransproblem, exempelvis vid förseningar eller kvalitetsbrister
Eftersträva effektivitet och arbeta med ständiga förbättringar av inköpsprocessen

Job Requirements
Högskoleutbildning inom teknik eller ekonomi och minst 2 års arbetslivserfarenhet ifrån inköp alternativt minst 5 års arbetslivserfarenhet ifrån inköp
God förhandlingsvana

Mycket goda verbal och skriftliga kunskaper i svenska och engelska

För att vara framgångsrik i tjänsten tror vi att du har ett sinne för affärer och för sifforna som avgör om affären kommer att bli lukrativ eller inte. Du trivs med ett självständigt arbete där du har möjlighet att påverka arbetsprocesserna. Vi tror att du är social och gillar att ha många tvärfunktionella kontaktytor.

Varför Nouryon?

Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Från första dagen stöttar vi din personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.

Ytterligare information
 
Detta är en tillsvidareanställning på heltid där du rapporterar till Regional Inköpschef Norden. Tjänsten är placerad i Alby, Stockvik eller Oulu. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med CV och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. 
 
För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Laura Prieto, Regional Inköpschef Norden, +46 70 957 75 26.

För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Matilda Bolin, Talent Resourcing Partner, +46 70 957 71 34.
För fackliga frågo vänligen kontaktar:
IF Metall, Tomas Berglund, +46 70- 567 57 45

Om du har generella frågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta: Recruiting.SE@nouryon.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Mer om företaget

Nouryon har cirka 10.000 anställda och verksamhet i över 80 länder runt om i världen. Under vår nästan 400 år långa resa mot att bli en global ledare inom specialkemi har vi byggt upp stor expertis, utvecklat långsiktiga kundrelationer och förtjänat en plats bland de branschledande företagen när det kommer till säkerhet, hållbarhet och tillförlitlighet. Runt om i världen har våra produkter stor betydelse i människors vardagliga liv.

Följ oss gärna på LinkedIn och Facebook för nyheter och uppdateringar om intressanta tjänster.

Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej