Inaktiv platsannons

HR-konsult eller nyfiken på att bli? i Västerås

Om tjänsten

HR-konsult eller nyfiken på att bli?

Många av Norén & Lindholms kunder har genom åren efterfrågat en utomstående HR-support. Vi erbjuder därför en konsultlösning för att bolagen ska kunna få den hjälp de behöver utan att anställa. 

Som HR-konsult är du antingen anställd av N&L eller arbetar som underkonsult via ditt egna bolag. Du arbetar på uppdrag ute hos våra kundföretag, antingen på heltid eller deltid, beroende på kundens behov och efterfrågan.

Typiska konsultuppdrag kan vara allt från HR-manager, HR-business Partner, HR-generalist, HR-assistent eller HR-administratör. Vi har också behov av konsulter med specialistkompetens, gärna inom förändringsarbete, organisationsutveckling kompetensförsörjning och processförbättringar.

Varför Noren & Lindholms nätverk

  • Du slipper leta uppdrag själv
  • Vårt stora nätverk hos en mängd olika uppdragsgivare
  • Att vi jobbar lokalt med utgångspunkt från Västerås

Är du intresserad av att höra mer om våra konsultuppdrag och hur det är att jobba via oss? Då får du gärna höra av dig till Linda Wiltebo 076-77 88 843 som är affärsområdesansvarig på N&L och som dagligen arbetar med våra konsultuppdrag. 

När du registrerar ditt CV nedan hamnar du i vårt nätverk av HR-konsulter och kan matchas med uppdrag och förfrågningar från våra kunder. Även om du inte hör från oss direkt kan du fortfarande vara aktuell i framtida processer.

Dela detta jobb

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej