Inaktiv platsannons

Plant Controller till BENTELER Automotive Skultuna

Plant Controller till BENTELER Automotive... Vi på BENTELER står inför en spännande tillväxtresa och ska nu tillsätta en Plant Controller...

Om tjänsten

Plant Controller till BENTELER Automotive Skultuna

Vi på BENTELER står inför en spännande tillväxtresa och ska nu tillsätta en Plant Controller som vill utvecklas tillsammans med oss. Har du ett brinnande intresse för siffror och framgångsrik produktionsverksamhet så kan detta vara något för dig!   

Hos oss kommer du att arbeta nära produktionen och vara en del i ledningsgruppen, och därigenom vara med och påverka den ekonomiska utvecklingen. Din arbetsdag som Plant Controller innebär att du har fullt ansvar för rapporteringen av verksamheten lokalt. Du arbetar nära VD och ledningen med finansiell, analytisk och administrativt arbete genom att beräkna, rapportera, analysera och bevaka KPI och marginaler samt ansvara för att driva budget- och forecast processer. I tjänsten ingår daglig uppföljning och analys av mål i nära samarbete med våra produktions-, projekt och planeringsavsnitt. Förutom nära samarbete med den lokala verksamheten, har du även internationella kontakter med regionens och moderbolagets ekonomifunktioner. 

Vi söker dig med några års erfarenhet av liknande roll och som nu vill ta nästa kliv i din karriär. Du har en ekonomisk utbildning på högskolenivå och vi ser gärna att du har erfarenhet av produktionscontrolling liksom erfarenhet av arbete i tillverkande industri med internationella inslag.   

Goda Excel kunskaper och erfarenhet av att arbeta i affärssystem är en förutsättning. Du har lätt för att se helheter, sammanhang och gillar analyser, i syfte att göra skillnad i praktiken och förbättra vår verksamhet. Du trivs att arbeta i ett snabbväxande företag med högt tempo där du pendlar från det operativa till det strategiska. Leverera under tidspress är du van vid. Vidare ingår mycket samarbete och kontakter, vilket ställer krav på god förmåga att kommunicera och förklara på ett pedagogiskt sätt, på både svenska och engelska.

Som person har du ett stort driv och du får saker att hända. Att lyfta blicken och se helheten är ett naturligt angreppssätt för dig. Du använder sedan din skarpa analytiska förmåga och kan se detaljer och du är mycket noggrann. Skinn på näsan är ett väl använt uttryck och som stämmer väl överens med din personlighet tillsammans med egenskaper som lyhörd, kommunikativ och prestigelös. 

Vi erbjuder dig ett varierande och utmanande arbete i rollen som Plant Controller i en dynamisk organisation med internationella inslag. Hos oss får du bidra och samtidigt utvecklas, och du blir en viktig del i vår spännande utveckling.

BENTELER Automotive Skultuna AB är en av BENTELER koncernens ledande enheter för utveckling och produktion av säkerhetssystem och andra strukturella komponenter i aluminium till europeiska bilproducenter. Vi är i dagsläget ca 150 st anställda, varav ca 125 kollektivanställda och 25 tjänstemän.
Läs mer på 

BENTELER makes it happen!

Låter detta intressant för dig? 
Din ansökan registrerar du på  eller genom knappen nedan senast 19 december, urval och intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Anna Hemmingsson hos Norén & Lindholm på 021 – 81 18 88.

Är du intresserad av tjänsten men saknar CV? Med endast mobilen kan du snabbt och enkelt påbörja din ansökan via vår snabbansökan. Visa ditt intresse så är chansen större att jobbet blir ditt!

Välkommen!

Dela detta jobb

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skultuna
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej