Inaktiv platsannons

Ekonom med inriktning upphandlingOm arbetsplatsenArbetsuppgifterKvalifikationerAnställningens omfattningAnsökanÖvrigt i Härnösand

Ekonom med inriktning... Om... Länsstyrelsen är en kunskapsorganisation med bred kompetens inom många olika samhällsomr...

Om tjänsten

Ekonom med inriktning upphandling Om arbetsplatsen

Länsstyrelsen är en kunskapsorganisation med bred kompetens inom många olika samhällsområden. Hos oss finns möjlighet till intressanta och utmanande arbetsuppgifter som har stor samhällsnytta och där du som medarbetare har möjlighet till utveckling. Vi har dessutom flera förmåner som vi erbjuder våra medarbetare. Vi finns i Härnösand och är cirka 220 medarbetare som arbetar för en hållbar utveckling i länet. Läs mer om vår verksamhet och våra förmåner på www.lansstyrelsen.se/vasternorrland. 

Vi söker nu en kvalificerad ekonom till vår enhet Verksamhetsstöd. 

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med såväl ekonomisk uppföljning och redovisning som upphandlings- och inköpsfrågor. Du kommer att ha en aktiv roll i myndighetens arbete med såväl upprättandet av bokslut som genomförande av upphandlingar. Arbetsuppgifterna omfattar även utvecklings- och kvalitetsfrågor kopplade till dessa områden. Du ska även fungera som ett stöd till chefer och övriga medarbetare i organisationen inom ekonomiområdet samt upphandlings- och inköpsområdet.
 

Kvalifikationer

Du har en akademisk examen inom ekonomiområdet eller annan utbildning inom området som vi bedömer som likvärdigt. Du har erfarenhet av ekonomi- och upphandlingsarbete och har goda kunskaper inom redovisning och upphandlingsområdet. Det är meriterande om du har erfarenheter från statlig verksamhet och har jobbat i ekonomisystemet Agresso och Visma Proceedos upphandlings- och inköpssystem.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och lämplighet. Du är van att ta initiativ. Du är strukturerad och kvalitetsmedveten. Du har lätt för att samarbeta och har en god servicekänsla.

Anställningens omfattning

Omgående tillträde eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   112-8761-18

Övrigt

Länsstyrelsen tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Som ett led i detta kan det bli aktuellt med arbetsprov. 

Provanställning kan bli aktuell. 

För att arbeta hos oss måste du dela länsstyrelsens värdering om alla människors lika värde.

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Härnösand
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej