Inaktiv platsannons

Verksamhetsnära Ekonomiansvarig till B&S Foods i Sundbyberg

Verksamhetsnära Ekonomiansvarig till B&S... Vi söker för B&S Foods räkning en affärsnära och lyhörd ekonomiansvarig med känsla för service....

Om tjänsten

Verksamhetsnära Ekonomiansvarig till B&S Foods

Vi söker för B&S Foods räkning en affärsnära och lyhörd ekonomiansvarig med känsla för service. Rollen innebär helhetsansvar för samtliga delar i bolagets redovisning samtidigt som du är det ekonomiska bollplanken mot VD och verksamheten. Vidare kommer du ingå i ledningsgruppen och arbeta med utveckling av bolagets administrativa processer med goda möjligheter att sätta din egen prägel på verksamheten. Rollen är placerad på huvudkontoret i Sundbyberg och du rapporterar direkt till bolagets VD.

Arbetsuppgifter

  • Kund, leverantörsreskontra och löpande redovisning
  • Upprättande av månads- och årsbokslut samt årsredovisning enligt K3
  • Deklarationer
  • Budget och prognosarbete
  • Likviditetsplanering
  • Löpande utveckling av rutiner och processer

Kravprofil

  • Relevant yrkes-, högskole- eller universitetsutbildning
  • Minst 3-5 års erfarenhet från en liknande roll eller redovisningsbyrå
  • Meriterande om du har erfarenhet från arbete i Dynamics NAV samt kommer från organisation med lager och inventeringsprocesser
  • Som person så trivs du i en operativ roll med många kontaktytor och nära samarbete med kollegor, kunder och leverantörer.

Som medarbetare på B&S Foods blir du del av en etablerad och effektiv organisation som präglas av teamkänsla och positivitet. Då B&S Foods befinner sig i förändringsfas ges du möjlighet att stötta med strategiskt arbete, bidra med idéer och ta bolaget till nästa fas.

Om bolaget
B&S Foods AB grundades 1976 och är idag en av Sveriges ledande fristående importörer och grossister inom livsmedelsbranschen. Vi erbjuder god kvalitet till rimliga priser och har ett brett sortiment av konserver, frysvaror och torr varor. Idag importerar vi varor från i stort sett hela världen från Asien, Mellanöstern till Europa. Vårt lager består av ca 600 artiklar som vi förmedlar över hela landet.

Långsiktiga relationer är och har alltid varit vår ledstjärna. Detta gäller relationerna till såväl leverantörerna som kunder – men också inom vår egen personalstyrka. Den som väljer att samarbeta med oss kan vara tryggt förvissad om att vi håller vad vi lovar.

Dela detta jobb

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundbyberg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej