Inaktiv platsannons

Vik. Brevbärare i Skellefteå

Om oss Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Om tjänsten

Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team
Nu söker vi en brevbärare för ett vikariat till vårt team i Skellefteå. Hos oss blir du en del av en dynamisk arbetsplats, där kunden alltid har högsta prioritet. Som brevbärare arbetar du med distribution av av brev, tidningar och direktreklam med bil, moped och cykel. Du arbetar även med att vårda varumärket genom att svara på kunders servicefrågor samt hantera kundsynpunkter och reklamationer. Arbetet utförs till stor del utomhus, men innefattar även en del innearbete, t ex sortering. Arbetstiderna är i första hand förlagda till dagtid under vardagar, men visst arbete på kvällstid kan förekomma. Tjänsten är ett vikariat om 50% under perioden januari-april, med chans till förlängning.

Du har vad som krävs
Det är ett krav att du har körkort och att du behärskar svenska i tal och skrift. Vi ser gärna att du har utbildning på gymnasienivå. Du tränar regelbundet och tar stort ansvar för din egen hälsa då arbetet periodvis är fysiskt krävande. Våra kunder upplever dig som positiv och professionell och du ger den service och kvalitet kunden förväntar sig. I ditt samarbete med dina kollegor så är tillit och respekt naturligt för dig.

Vi levererar
Tillsammans med oss i PostNord är du en del av en förändringsresa som ger möjlighet till utveckling. Vi erbjuder dig ett arbete med stor variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skellefteå
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej