Inaktiv platsannons

El- och Automationstekniker i Sundsvall

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Din nästa utmaning

I rollen som El- och Automationstekniker jobbar du främst med planerade underhållsinsatser inom ett brett teknikområde. Arbetet sker i nära samverkan med driftorganisationen samt med övriga underhållsorganisationen.

SCA Underhåll ansvarar för underhållsarbeten vid SCAs tre industrier Ortvikens pappersbruk, Östrands massafabrik och Tunadals sågverk. Eftersom SCA Underhåll jobbar mot dessa olika industrier kommer din arbetsdag att bli varierad och händelserik.

I befattningen kan beredskap och skiftgång förekomma.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett stort teknikintresse och som har erfarenhet inom yrkesområdet. Du har automation- eller elektrikerutbildning och arbetar självständigt och kan driva ditt arbete framåt. Du drivs av tekniska lösningar och har även förmågan att stötta och utveckla andra mindre erfarna inom yrkesområdet.

Som person tror vi att du är driven, serviceinriktad och nyfiken på att lära nytt. För att lyckas i rollen är det också viktigt att du är förtroendeingivande och är bra på att samarbeta. Eftersom du kommer ha kontakt med både externa och interna parter vill vi också att du ska kunna kommunicera väl i såväl tal som skrift.

Stor hänsyn tas till personlig lämplighet där vi värdesätter god samarbetsförmåga, ett strukturerat arbetssätt samt att din personlighet och ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden; Respekt, Högklassighet och Ansvar.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som EA tekniker på Underhåll teknik EA arbetar du tillsammas med 20 kollegor med kompetens inom yrkesområdet. Du kommer vara placerad på Ortviken samtidigt som du på sikt har möjlighet att röra dig på Underhålls samtliga enheter; Ortviken, Östrand och Tunadal.
På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.
På SCA är mångfald en förutsättning för framgång, så att vi kan locka till oss de mest kompetenta individerna, stimulera fortsatt innovation och möta olika marknaders, kunders och konsumenters behov.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)