Inaktiv platsannons

Regionansvarig säljare till Dinbox i Stockholm

Regionansvarig säljare till... Vi är ett bolag på runt 60 medarbetare som förändrar en mycket traditionell marknad – fastighetsbranschen....

Om tjänsten

Regionansvarig säljare till Dinbox

Vi är ett bolag på runt 60 medarbetare som förändrar en mycket traditionell marknad – fastighetsbranschen. Som producent och leverantör av uppkopplade produkter är ambitionen att förenkla och förbättra vardagen för alla som bor och arbetar i flerbostadshus. Vår produktlinje består av allt från digitala fastighetsboxar, paketfack och porttelefoner till touchskärmar och sensorer. Intresset för våra produkter ökar kraftigt och vi söker därför nu ytterligare två drivna Regionansvariga säljare. Båda tjänsterna kommer utgå från vårt kontor på Drottninggatan i Stockholm.

Som ny Regionsansvarig säljare kommer du att ha ett helhetsansvar för försäljningen i din region. Du kommer både att förvalta kontakten med befintliga kunder och boka möten med och kontakta nya kunder för att generera nya affärer och uppnå din uppsatta säljbudget. Du ingår i ett säljteam av duktiga och drivna kollegor med mycket erfarenhet och expertis inom branschen och en säljadministration som tar fram säljunderlag. Tjänsten består av ca 50 % arbete från kontoret i Stockholm, 25 % möten inom Stockholmsregionen och 25 % möten och resor inom övriga regionen. Du rapporterar direkt till försäljningschef.


Har du spenderat otaliga timmar i stallet, bassängen, rinken eller på planen? Är du en av dem som alltid pushat dig själv lite till för att nå lite längre? För att du vet att det lönar sig. Älskar du att tävla vare sig det är mot dig själv, mot kompisarna eller i ett lag? Gillar du liksom vi att träna och att spela FIFA? Då ska du söka rollen som Regionsansvarig säljare hos oss!

För att du ska trivas i rollen tror vi att du är prestigelös, trivs i en snabbrörlig miljö och kan kombinera fokuserat jobb med humor. För att lyckas krävs även att du kan organisera och planera ditt arbete och analysera utfall för att ständigt utvecklas. Många av våra produkter är digitala och våra kunder är professionella aktörer i bygg- och fastighetsbranschen. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet från just vår bransch, men vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse, lätt för att lära och förmågan att anpassa din kommunikation till den du pratar med. Eftersom rollen har ansvar över en stor och viktig region bör du se säljresor som något roligt och utmanande.

Kvalifikationer
• Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
• Körkort

Meriterande
• Tidigare säljerfarenhet


Vi erbjuder dig
Vår kultur präglas av framåtanda, korta beslutsvägar och högt i tak. Ditt välmående är nyckeln till vår fortsatta framgång och därför har vi skapat en arbetsplats där:
• Du kan kombinera jobb och fritid; flexibla arbetstider med eget ansvar.
• Du arbetar med härliga och kunniga personer som har ett gemensamt driv; att utveckla företaget.
• Arbetsuppgifterna är varierande. Om du vill, kan du växa och ta nya roller i takt med att vi växer.
• Tufft motstånd i våra FIFA- och pingisturneringar!
Vi är i ständig utveckling och det kommer du också vara om du jobbar hos oss.

Dela detta jobb

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej