Inaktiv platsannons

Säljare till vår butik i Arlandastad

Säljare till vår butik i... Elektroskandia söker säljare med elektrikerbakgrund med intresse för service och utveckling! Vi söker nu...

Om tjänsten

Säljare till vår butik i Arlandastad

Elektroskandia söker säljare med elektrikerbakgrund med intresse för service och utveckling!

Vi söker nu en driven Säljare till vår butik i Arlandastad med bakgrund som elektriker samt intresse för service och utveckling. Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete i ett positivt gäng med utrymme för egna initiativ och goda utvecklingsmöjligheter. Hos oss vill vi att du kontinuerligt utvecklas dels genom egna insatser och dels genom våra interna utbildningsmöjligheter!

Arbetsuppgifter

Som säljare fokuserar du på att sälja företagets produkter samt bistå kunder med teknisk rådgivning.

Du arbetar för att ge bästa möjliga stöd för aktiv försäljning till kund i butik och per telefon.

I arbetet ingår även en kontinuerlig kontakt med befintliga och nya kunder för att informera om företaget samt våra tjänster och erbjudanden.

Du jobbar tillsammans med dina kollegor för att gemensamt försöka uppnå företagets uppsatta mål.

Kvalifikationer

Vi söker dig med gymnasiekompetens med teknisk inriktning eller erfarenhet förvärvad på annat sätt som vi bedömer likvärdig. Erfarenhet av elinstallation är mycket meriterande.

Vi ser att du har breda kunskaper inom branschen med ett intresse för försäljning, där tidigare erfarenheter av försäljning är meriterande.

Goda tekniska kunskaper och intresse för försäljning är avgörande faktorer för att lyckas med arbetsuppgifterna.

Som person ser vi att du har en positiv attityd där du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Det är naturligt för dig att ta initiativ där du sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Vi ser även att du är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan

Har du frågor om tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du välkommen att kontakta Säljchef Ove Hallingstam på tfn.08-92 37 78 eller e-post ove.hallingstam@elektroskandia.se Då urvalet sker löpande är det viktigt att du skickar din ansökan så snart som möjligt, dock senast 21 december 2018. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Facklig Kontakt

Facklig kontaktperson för Unionen är Annika Wargén, tel. +46 8 92 35 04.

Elektroskandia Sverige AB är Sveriges ledande el-teknikgrossist med mer än hundra års erfarenhet att luta sig emot. Företaget omsätter 5,8 Miljarder SEK finns på 48 orter i Sverige med mer än 800 anställda. Vi marknadsför och säljer el-materiel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data/säkerhet och belysning. Vi äger Cylindavarumärket där vi sedan 1958 haft fokus på att skapa en problemfri vardag för Sveriges alla hushåll genom vårt kompletta sortiment av vitvaror.  

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. I koncernen jobbar idag mer än 43 000 personer inom 245 företag i 44 länder, spridda över fem kontinenter. 

Besök gärna våra hemsidor:  ,  ,  samt , där finner du mer information om vår verksamhet och koncern samt har möjligheten att ladda ned företagets Hållbarhetsrapport. 

Dela detta jobb

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Arlandastad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej