Inaktiv platsannons

Fältsäljare till C More! i Örebro län

Fältsäljare till C More! Kort om tj... Nu har du chansen att söka jobbet som fältsäljare för C Mores team i Örebroregionen! Vi erbjuder ett...

Om tjänsten

Fältsäljare till C More!

Kort om tjänsten
Nu har du chansen att söka jobbet som fältsäljare för C Mores team i Örebroregionen! Vi erbjuder ett av Sveriges roligaste och mest utvecklande jobb inom försäljning, en gedigen säljutbildning, garantilön och hög provision. Och inte minst: ett jobb på ett framgångsrikt företag med schyssta värderingar.

Om verksamheten
C More är den ledande premiumleverantören av film, serier och sport i Norden. Hos C More finns tusentals filmer från de största filmbolagen, de största internationella serierna som exempelvis Game of Thrones samt inte minst C Mores egna Originalserier såsom Gåsmamman, Farang m.fl. Dessutom Sveriges bästa Sport med rättigheter som: SHL, HockeyAllsvenskan, Allsvenskan, Superettan, och världens bästa golf från bla PGA-touren. Med C More kan du titta när och var du vill, i din TV, dator, mobil och surfplatta helt utan reklamavbrott.

Mer om tjänsten
Du kommer bedriva direktförsäljning på och i anslutning till sportarenor runt om i landet i samband med de hetaste matcherna i Allsvenskan, Superettan, SHL och Hockeyallsvenskan. Dessutom gör ni säljinsatser via hemförsäljning samt stadsfester/marknader och varhelst det finns människor.

Jobbet innebär även arbete helger och kvällar samt en del resor med övernattning.

Vi erbjuder
• Det roligaste och mest utvecklande jobbet någonsin inom direktförsäljning

• C More's Sales Academy, en påkostad säljutbildning i fem steg

• Garantilön, generös provision och bonussystem

• En stark produkt som är ledande i Norden på sport, film och serier

• Heltidstjänst med tillsvidareanställning

Vi söker dig som
• Har eget driv

• Är en utåtriktad och social person 

• Ser möjligheter istället för problem

• Ger energi till din omgivning 

Du har mycket goda kunskaper i svenska, tidigare säljerfarenhet är meriterande men inget krav.

 

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

Dela detta jobb

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro län
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej