Inaktiv platsannons

KAM Teknisk Säljare, Värmekraftverk & övrig Processindustri i Sundsvall

Om tjänsten



Castolin är världsledande inom reparation, underhåll, ytförädling och sammanfogning inom process- och tillverkningsindustrin. 100 års erfarenhet av svets-, löd- och termiska sprutningstekniker har lett till professionella och innovativa lösningar. Läs mer på  

Vi söker en: 

KAM Teknisk Säljare, Värmekraftverk & övrig Processindustri

Befattning/ Erfarenhet

Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet av teknisk försäljning inom mekanik och tung industri. Vi ställer inga speciella krav inom svetsning. Djupare kunskaper inom gruvor och/eller värmekraftverk är meriterande.

Säljaren skall bearbeta befintliga som nya kunder inom gruvor, värmeverk, verkstadsindustrin, processindustrin, tillverkningsindustrin och OEM.  

Du behöver ha en god teknisk förståelse och ett bra sinne för affärer! 

Din person/ Övrigt

Den vi söker är en aktiv, målinriktad person som är social till din läggning och kan etablera goda relationer med både nya och befintliga kunder. 

Det är ett arbete med frihet under ansvar där du behöver kunna arbeta självständigt och göra din egen planering. 

Du kommer att utgå från din bostadsadress eller ett företagshotell i närheten av där du bor. Tjänsten innebär ca 50 övernattningar per år och du kommer i huvudsak att bearbeta Mälardalen och Värmland upp till Sundsvall. Arbetsuppgifterna fordrar att du har goda kunskaper i svenska och engelska språket, i både tal och skrift, samt att du har körkort. 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Teknisk Säljkraft AB.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej