Inaktiv platsannons

Projektutvecklare till Mälardalen i Stallarholmen

Projektutvecklare till M... Vi söker ytterligare en driven projektutvecklare/säljare som vill vara med att bearbeta nya marknader runt...

Om tjänsten

Projektutvecklare till Mälardalen

Vi söker ytterligare en driven projektutvecklare/säljare som vill vara med att bearbeta nya marknader runt Mälardalen. Intresset för solenergi är mycket stort och vi behöver snabbt få in en person som kan omvandla intresset till konkreta affärer.

Vi erbjuder dig med gott affärsmannaskap en spännande och utvecklande roll i en bransch som är i konstant utveckling. Frihet under ansvar råder och vi vågar påstå att du hela tiden kommer att utvecklas genom ny teknik som löpande kommer fram i vår bransch. Att du dessutom är med och gör skillnad och bidrar till en bättre miljö och mer hållbart samhälle, ser vi som ett stort mervärde.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som projektutvecklare/säljare hos EnergiEngagemang kommer du att framförallt bearbeta nya kunder med fokus på företag, lantbruk och BRF’er. Tillsammans med försäljningschefen lägger ni upp en plan för vilka områden och målgrupper som är prioriterade.

Vi söker dig som:

  • Har gedigen säljerfarenhet inom B2B
  • Är van att jobba självständigt och resultatorienterat
  • Gillar att ha mycket kundkontakt
  • Har god teknisk förståelse
  • Är en god pedagog som är bra på att lyssna in och förstå kundens behov och drivkrafter
  • Har god PC-vana
  • Jobbar strukturerat och noggrant

Vi sätter stort värde på personligt engagemang och tydligt affärsmannaskap. Har du erfarenhet av energitjänster och/eller takentreprenader är det meriterande. B-körkort och tillgång till egen bil är ett måste.

Placeringsort: Stallarholmen (Distrikt Mälardalen).

EnergiEngagemang är Sveriges femte största solelinstallatör och har sina rötter i Stallarholmen, Sörmland men installerar solcellsanläggningar i hela Sverige. Vi har även kontor i Hörby i Skåne och Göteborg. EnergiEngagemang har sedan 2012 installerat solenergilösningar till både privatpersoner och företag. De senaste åren har vi specialiserat oss mot lantbruk och fastighetsinstallationer och har byggt upp värdefull kunskap kring stora projekt.

Låter detta intressant för dig? 
Din ansökan registrerar du på  eller genom knappen nedan snarast, urval och intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Malin Brygg hos Norén & Lindholm på 021 – 81 18 88.

Är du intresserad av tjänsten men saknar CV? Med endast mobilen kan du snabbt och enkelt påbörja din ansökan via vår snabbansökan. Visa ditt intresse så är chansen större att jobbet blir ditt!

Välkommen!

Dela detta jobb

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stallarholmen
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej