Inaktiv platsannons

Affärsutvecklare till Regal Components i Uppsala! i Uppsala län

Om tjänsten

Affärsutvecklare till Regal Components i Uppsala!

Nu finns chansen för dig som vill utforma din egen roll på ett företag där dina egna idéer värderas högt! Som Affärsutvecklare till Regal Components i Uppsala får du arbeta med lösningar till nästa generations elfordon. Om du vill arbeta på ett innovativt bolag med teknik som ligger i framkant kan det här vara tjänsten för dig. Vi letar efter dig som har ett stort tekniskt intresse och vill kombinera det med långsiktiga kundrelationer.

Om tjänsten

Vill du arbeta på ett bolag som har lång erfarenhet inom sensorsystem och elmotordrifter? Vill du även vill vara med och driva ett bolag som är ledande inom branschen framåt? Academic Work söker en affärsutvecklare till Regal Components. Då Regal växer hela tiden och behöver i takt med det utöka med ytterligare en affärsutvecklare som vill vara med på deras tillväxtresa. Du kommer arbeta nära två kollegor i liknande roll men kommer också att utforma rollen på egen hand. Du kommer att rapportera till Sofia som är VD, som chef beskriver Sofia att hon har höga krav på sina medarbetare men att hon alltid ger stort förtroende och ansvar till sina medarbetare. Frihet under ansvar värderas högt. Emil som arbetar som affärsutvecklare idag beskriver att det är en härlig stämning på företaget och korta beslutsvägar vilket han uppskattar.

Regal Components sitter i ljusa och moderna lokaler i Uppsala, i din roll som affärsutvecklare kommer du mestadels att vara ute på fältet och träffa kunder.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Regal.

Arbetsuppgifter

Som affärsutvecklare kommer du arbeta med att identifiera och utveckla nya och befintliga kunder. Fokus är även att tidigt nysta i nya potentiella affärer. Dina kunder finns främst i Sverige och Europa, i denna roll kommer du vara ute mycket på fältet för att träffa dina kunder. Med hjälp av dina kollegor kommer du arbeta mot att hitta den bästa tänkbara tekniska lösningen för kunden. I rollen som affärsutvecklare arbetat du mot långsiktiga mål i en lösningsorienterad teknisk roll.

Tjänsten passar dig som har ett starkt intresse för teknik eftersom du kommer att arbeta i en teknisk roll. Eftersom en viktig del är att få kunderna att utforska nya innovativa lösningar inom eldrift ser vi gärna att du är nyfiken och orädd när det kommer till ny teknik och att testa egna lösningar. Du är en kommunikativ och driven person som trivs med att diskutera lösningar med kollegor, kunder och leverantörer. Du bör också tycka om att arbeta mot resultat i en business-orienterad roll.

Vi söker dig som
  • Har en universitet- eller högskoleutbildning inom det teknik, exempel på utbildningar kan vara elektronik, mekatronik, fysik, maskiningenjör med elektronikinriktning eller motsvarande

  • Har ett stort intresse för ny teknik och miljövänliga lösningar

  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

  • Har B-körkort

Det är meriterande om du…

  • Tidigare arbetat i en liknande roll

Som person är du driven och har förmågan att tidigt fånga potentiella kunders behov. Vi ser även att du är resultatinriktad och en problemlösare som kan föreslå olika lösningsalternativ.

Övrig information
  • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

  • Omfattning: Heltid

  • Placering: Uppsala, du kommer dock resa mycket i rollen

  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Regal:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till .

  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på

Information om företaget

arbetar för en enklare vardag och tillsammans med våra kunder skapar vi smartare tekniska lösningar. Vi utvecklar och levererar lösningar inom elektriska drivsystem och sensorsystem, och våra produkter sitter i alla typer av maskiner t ex truckar, fordon, marina applikationer, medicintekniskutrustning mm. Målet är att vara en långsiktig samarbetspartner med vår kund där relationen bygger på förtroende, know-how och utveckling.

Dela detta jobb

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala län
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej