Inaktiv platsannons

Chef processspecialister Press och Kaross i Oskarshamn

Om tjänsten

Vill du ta nästa steg i din karriär? Vi söker dig som vill leda utvecklingen av vår Karossfabrik och Pressverkstad till världsklass. Nå optimum i processerna!

Den produktionstekniska organisationen inom Press och Kaross kommer att omorganiseras till en Process- respektive Produktgrupp. Ledningsgruppen för Processteknik består av fyra chefer och två projektkoordinatorer.

Processteknik består av en grupp specialister inom verktyg, robotik, automation och sammanfogning. En annan grupp är linjetekniker med ett geografiskt ansvarsområde i nära samarbete med produktion, fokus är kapacitet (cykeltidsoptimering) och störningsanalyser med tillhörande motåtgärder. Tredje gruppen är kvalitetstekniker som är på plats på alla skift, fokus kvalité och förbättringsåtgärder.

Nu söker vi chefen för Specialistgruppen som består av ca tolv mycket erfarna ingenjörer, var och en inom sitt specialområde. Du kommer få verka för en helhet inom hela MBB (Press och Kaross) avseende metoder, koncept, standardisering i syfte att stötta främst Linjetekniker och produktion. Du kommer ingå i ledningsgruppen Processteknik för att även ta fram tioårsplaner avseende investeringar och utredningar, allt för att vi ska ha en lönsam produktion med en hyttstomme som är robust med hög finish.

Önskvärda färdigheter:

  • Social förmåga och en vilja att leda
  • Kan entusiasmera och engagera personer att lyckas med arbetet och tekniken
  • Känd som strukturerad och noggrann
  • Bred teknisk kunskap, förmåga att arbeta med helheten men förstå detaljerna
  • Ledarerfarenhet är meriterande
  • Automationskompetens, förmåga att förstå grundläggande kommunikation
  • Erfarenhet inom systemarkitektur av större anläggningar av robotar, nätverk och process

En av dina viktigaste arbetsuppgifter är att utveckla och kompetenssäkra i egen grupp men framförallt att sprida teknisk kunskap ute i produktionsorganisationen. En framgångsfaktor har varit våra interna nätverk av operatörer som behöver fortsatt utveckling.

Din kompetensutveckling kommer vara vår framgångsfaktor, ledarskap är en ledstjärna. Vi gör din plan tillsammans som du ansvarar för och genomför.

Din närmaste chef är MBBE Fredrik Svensson.

Vid eventuella frågor kontakta:
MBBE Fredrik Svensson 0491-762353

About the job
  • Title: Chef processspecialister Press och Kaross
  • Business area: Managers/Project Managers
  • Country: Sweden
  • City: Oskarshamn
  • Last application date: 2019-01-04
  • Job Id: 20181027
About Scania
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Oskarshamn
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej