Inaktiv platsannons

Projektledare byggnadsautomation med ess i rockärmen i Eskilstuna

Siemens Financial Services is a global financing company within the Siemens Group. We create modern and flexible financing solutions for our partners and customers and we want you to help us!

Om tjänsten

Projektledare automation Mälardalen.


Hej!

Från Bråvikens inlopp, Östergötlands slätter via Vättern, Vänern upp i de värmländska skogarna och tillbaka västerut via Hjälmaren och Mälaren verkar en fantastisk organisation som varje dag går till jobbet för en mer hållbar och säkrare planet.

Vi har förmånen att arbeta i en av de mest spännande och mytomspunna delarna av vårt avlånga land på världens mest hållbara företag. Då vår nuvarande styrman, tillika projektledare känner sig redo för sitt nästa steg i dennes framgångsrika karriär, söker vi med nyfikenhet och spänning vår nye stjärnkollega.

Med placering i någon av innovationernas städer Västerås eller Eskilstuna kommer du se till att fortsätta den succéresa som pågått under lång, lång tid.

Välkommen till Building Technologies Siemens och fantastiska Region Mitt.

Utmaningen

Du kommer i rollen som projektledare få chansen att arbeta med de mest spännande projekt som finns i den här branschen. Vi kan erbjuda en palett med allt från toppmoderna sjukhus, datacenter och högteknologiska tillverkningsanläggningar. Tätt tillsammans med dina kompetenta kollegor inom teknikergruppen skapar ni system med produkter i världsklass med ett tydligt mål i sikte,

– En bättre och mer hållbar framtid.

#creatingperfectplaces är vår vision och den omfamnar hela vårt samhälle och vår gemensamma miljö.

Du kommer ingå i ett team projektledare som driver brand, säkerhet och automationsprojekt i vår region. Rollen innebär att du tar ansvar för ditt projekt likt det hade varit ditt eget företag. Leda, fördela, genomföra och följa upp är naturligt för dig precis som att värna om Siemens och våra kunder respektive intressen.

Du kommer att vara den drivande faktorn i vår resa in i framtiden och den digitala eran, där våra uppdrag utförs genom en kombination av maskin och människa. Bakom dig har du världens bästa och mest hållbara teknikbolag med digitalisering i första rummet. Du kommer att få möjligheten att representera ett bolag som lever och andas efter ”Responsible, excellent och innovative”. berättar gärna mer vad det betyder men jag har en känsla av att du förstår exakt vad vi menar.

Vi kommer kunna erbjuda dig som medarbetare en unik möjlighet att vidareutveckla dig inom teknik och ledarskap, i Sverige eller utomlands. Du kommer få arbeta hos ett företag som står för den högsta etik och moral och som sätter medarbetarens hälsa och välmående i centrum – alltid!

                          

Vem är du?

Du har jobbat tillräckligt länge för att ha en god teknisk förståelse inom automation, fastighetsteknik eller liknande. Lika så är du trygg i rollen som ledare och räds inte för att ta fullt ansvar för ditt projekts ekonomi och dess deltagare.

Förhandling sporrar dig, resultatet motiverar dig och du inser att coaching av dina projektkollegor är nyckeln till att projektet ska bli framgångsrikt. Vi tror även att du faktiskt är rätt så vass på entreprenadjuridik och hur du hanterar merförsäljning på ett värdebaserat sätt för högsta möjliga kundnöjdhet.

Du gasar när det behövs men du har också förmågan att stänga av jobbet när du inte jobbar för att återhämta dig och njuta av livets andra delar, balans i livet helt enkelt.

Bil det kör du med ett giltigt körkort och engelskan den sitter där den ska då det är vårt koncernspråk.

Har du läst så långt, sitter och ler lite och har en varm, härlig känsla i magen? Känner du dessutom igen dig i dom tre delarna nedan, ser jag fram emot din ansökan omgående så vi kan prata allvar med varandra.

  • Du drivs av att utveckla, förbättra och är bekväm med att förändra.
  • Du sporras av motgångar, du kallar det ”utmaning” och tar lärdom av det för att utvecklas.
  • Du förstår att samarbete är nyckeln till framgång oavsett om det är mellan dig och kund eller dig och försäljning.

Följ med på vår fortsatta resa in i framtiden!  #CreatingPerfectPlaces


Om Building Technologies

Siemens är en global leverantör av säkra och energieffektiva lösningar för fastigheter. Vi erbjuder integrerade, digitala och effektiva systemlösningar och tjänster inom fastighetsautomation, brand, säkerhet, energihantering, samt styr- och reglerprodukter för värme, ventilation och kyla. Se mer på www.siemens.se och vår film nedan.

Är du vår nya kollega?

Skicka in din ansökan via siemens.se/jobb refnr 90033 och senast den 17:e december.

För frågor om det här lite lätt magiska uppdraget kontakta gärna mig Jens Carlberg på telnr 070-871 96 43 eller för frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Aida Kayhan på telnr 070-728 13 82

Jag ser fram emot din ansökan!
I denna rekrytering undanber vi oss alla samtal rörande annonsering och rekryteringsstöd.



Job ID: 90033

Organisation: Building Technologies

Experience Level: Mid-level Professional

Job Type: Full-time

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Eskilstuna
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej