Inaktiv platsannons

Signaltekniker i Solna

Siemens Financial Services is a global financing company within the Siemens Group. We create modern and flexible financing solutions for our partners and customers and we want you to help us!

Om tjänsten

Servicetekniker signalsystem till division Mobility med placering Stockholm, Siemens AB

Följ med på vår resa in i framtiden # FutureMakers # Siemens!

Bli del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling står högt på agendan. Genom att göra hållbara energilösningar mer kostnadseffektiva, utveckla ny teknik för framtidens smarta industri och elektrifiera person- och godstransporter gör vi verklighet av vår vision om en hållbar värld.

Nu söker vi dig som vill arbeta som servicetekniker i Stockholm. Vi erbjuder spännande utmaningar och karriärmöjligheter i ett innovativt, globalt företag i framkanten av grön teknik. Vår arbetsmiljö är öppen, inspirerande och internationell och vi ger stora möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Utmaningen

  • Som servicetekniker på mobility kommer du att främst arbeta med förebyggande underhåll samt felavhjälpning på Stockholm tunnelbanas signalsäkerhetssystem och dess operatörssystem men även med serviceuppdrag inom elkraft på våra eMobility lösningar såsom eBus och eHighway samt inom traditionell elkraft för spårbunden trafik.
  • Du kommer även att delta i planerade projekt och driftsättningar tillsammans med våra uppdragsgivare på nya sträckor i Stockholmsområdet.
  • Du kommer ingå i ett team av sex kollegor och vara placerad i närheten av vår uppdragsgivare på Siemens kontor i Globenområdet.

Vem är du?

  • Du har en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå med några års erfarenhet av arbete med lågspänningsanläggningar.
  • Vi söker en problemlösare som drivs av att leverera god service och lösningar till våra kunder. Du är därför som person noggrann, kvalitetsmedveten och lyhörd.
  • Vi söker dig som vill utvecklas i ett team med engagerade och kompetenta medarbetare. Samtidigt är det viktigt att du trivs med ett stort eget ansvar för dina uppgifter och har förmågan att självständigt planera och utföra ditt arbete.
  • Vi ser gärna kvinnliga sökande.
  • Kompetens på och erfarenhet av högspänningsanläggningar är meriterande.
  • Grundläggande kunskaper i Unix/Linux är meriterande.
  • Erfarenhet av signalsystem är meriterande och en stor del av arbetet är inriktat på det. Utbildning för Signalsäkerhetssystem så  som Simis C, ATP LZB 730, FTGS 917, ACM 100, Simatic S7/400 och baskunskaper för Operatörssystem VICOS för trafikledningen kommer att erbjudas.
  • Då tjänsten innefattar schemalagd beredskapstjänstgöring tror vi att du bor i Stockholmsregionen.
  • Du har en god vana att nyttja IT-stöd i ditt arbete.
  • Tjänsten kräver att du kan svenska och engelska flytande i såväl tal som skrift.
  • Du som söker har B-körkort

Om Siemens
Tillsammans är vi ca 351 000 nyfikna och kompetenta personer i världen som jobbar med att utveckla framtiden. Du kan vara en av dem. Se mer på Siemens.se

Tveka inte - ansök idag via Siemens.se/lediga jobb refnr 91907 och senast den 2 januari 2019. För frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Rikard Godlund på 073-620 6215 eller för frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta Aida Kayhan på 070-728 1382

För kontakt med facklig representant maila

I denna rekrytering undanber vi oss alla samtal rörande annonsering och rekryteringsstöd.



Job ID: 91907

Organisation: Mobility

Experience Level: Mid-level Professional

Job Type: Full-time

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej