Inaktiv platsannons

Projektör Teknik i Stockholm

Om tjänsten



Vill du jobba med stora häftiga projekt? Vi söker en projektör till Skanska Teknik i Stockholm


Skanska Teknik är en strategisk teknikresurs inom Skanska Sverige med ca 300 medarbetare. Vi arbetar med kvalitetssäkrade lösningar som våra kunder, myndigheter och inte minst vår miljö kräver. Vi deltar i arbetet med effektivisering av hela byggprocessen i nära samarbete med produktionen, från utveckling och anbudsskede till genomförande.

Som projektör kommer du att få varierande och utmanande arbetsuppgifter 

Vår huvuduppgift är att anbuds- och detaljprojektera geokonstruktioner på ett produktionsanpassat och kostnadsoptimalt sätt. Du kommer att arbeta i olika faser av byggprocessen, från utvecklingsarbete och tidiga anbudsskeden, till genomförande av anläggningsprojekt. Du arbetar med att ta fram ritningar och modeller i 2D och 3D. Arbetsuppgifterna beror på din erfarenhet. Vi har även ett tätt samarbete med våra kollegor i produktionen på byggarbetsplatserna. Du kommer att sitta på vårt kontor på Kungsholmen.

Du är högskoleingenjör inom bygg eller har en YH-utbildning inom CAD

För att effektivisera byggprocessen använder vi 3D-modellering och BIM i våra uppdrag. Det är därför viktigt att du har ett intresse för modelleringsarbetet och vill utvecklas inom detta område. Du har en grundläggande kunskap inom en eller flera programvaror såsom AutoCAD, Revit och Civil3D. Som person ska du kunna hantera olika förutsättningar och indata från arbetsplats och kollegor. Det krävs en stor portion av noggrannhet, så det behöver du tycka att du är bra på och känna är viktigt. Du är strukturerad, pedagogisk och bra på att samarbeta med kollegor både på kontoret och i projekten.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev! 

För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)