Inaktiv platsannons

Sales Process & Development Manager i Kista

Om tjänsten

Nu söker vi en Sales Process & Development Manager till vår avdelning Sales Support & Administration!

 

B2B Sales Operations är den enhet inom Commercial Business på Tele2, som ansvarar för att utveckla, stödja och följa upp företagsförsäljningen. Inom grupperingen Sales Process & Development på B2B Sales Operations söker vi en driven och erfaren person som vill ta en aktiv roll i vårt arbete att utveckla och digitalisera säljprocessen!

 

Det här är jobbet;

Du kommer att vara ansvarig för att utveckla, digitalisera, förvalta och mäta säljprocessen inom Large Enterprise. Vidare kommer du även att ta ansvara för utbildning av säljkåren; onboarding och kontinuerlig vidareutbildning. Du kommer också agera speaking partner gentemot andra avdelningar såsom Produktavdelningen och Implementation.

 

För att lyckas i din nya roll ser vi att du har följande;

En universitets/högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av kravställning mot IT och god insikt i försäljning inom Large Enterprise – gärna från Telecom-branschen. Vidare är det viktigt att du har ett intresse för KPI:er och att utveckla, mäta och regelbundet rapportera dessa.

Du har en vilja och förmåga att utveckla processer och rutiner både självständigt och i samverkan med andra.  För att kunna ta den aktiva roll vi eftersöker är du både inspirerande och har förmågan att utbilda och vägleda andra. Då vår kommunikation sker både på svenska och engelska så är det viktigt att du kan behärskar båda språken väl.  

 

Tjänsten är placerad på vårt nybyggda och moderna huvudkontor i Kista!

 

Välkommen med din ansökan senast den 31 december 2018. Urval och intervjuer sker löpande.

 

 

 

 

 

The facts
City Kista
Country Sweden
Position type Full-time
Days left to apply 22
Share this job

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kista
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kista | IT | Deltidsjobb