Inaktiv platsannons

Genesyskonsult @ Tele2 i Kista

Om tjänsten

Det här är jobbet…

Nu söker vi dig som vill arbeta i framkant vad gäller systemintegration inom tele- och datakommunikation. Lösningarna baseras på produkten Genesys Contact Center. Vi följer våra kunder alltifrån förstudie, via projektleverans till serviceåtagande. Du kommer att arbeta med kunden i centrum tillsammans med skickliga specialister inom Genesysteamet. Har du erfarenhet av Genesysplattformen är det en fördel, annars kommer vi att utbilda dig inom detta område. Arbete sker huvudsakligen på Tele2s kontor men även arbete ute hos kund på olika platser runt om i Sverige förekommer.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att:

  • Arbeta med utveckling och konsulting kring kundens Genesyslösningar, både med själva produkten och integrationer med andra system och skapandet av nya specialfunktioner för kund. Arbetet sker i projektform tillsammans med andra medlemmar i gruppen.
  • Bedriva teknisk service och support remote och i vissa fall även on site.
  • Driva tekniska/konsultativa delar i projekt där Genesys ingår.

I tjänsten ingår beredskap.

 

Det här är vad du har…

  • Eftergymnasial utbildning inom datateknik, systemutveckling eller liknande
  • Du bör ha erfarenhet/kompetens inom några av följande områden: java, javascript, C#, Microsoft Server, SQL, traditionell tele-/datakom, pbx-teknik, Contact Center, TCP/IP, VoIP och SIP
  • Erfarenhet av att arbeta med Genesys är meriterande men inget krav
  • Behärskar engelska och svenska i tal och skrift
  • B-körkort

 

Personliga egenskaper

För att vara framgångsrik i rollen bör du ha intresse och förmåga att utveckla och förvalta våra kundrelationer. Det därför viktigt med eget driv och ett konsultmässigt förhållningssätt. I den här rollen kommer du få ta till dig väldigt mycket nytt inom Genesys Contact Center och systemutveckling. Det är en mycket kompetensutvecklande tjänst där vi arbetar med kunderna från ax till limpa. Vi tror därför att du tycker om att lära dig nya saker och uppskattar att utmana dig själv. Det är även en självklarhet att du förstår och lever efter våra värderingar, där några av dem är öppenhet, kostnadsmedvetenhet och flexibilitet.

The facts
City Kista
Country Sweden
Position type Full-time
Days left to apply 12
Share this job

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kista
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kista | IT | Deltidsjobb