Inaktiv platsannons

Elanalytiker i Gävle

Om tjänsten

Är du erfaren inom elkraftsystem och letar efter nya utmaningar? Trivs du i en roll med varierande uppdrag där du får utveckla din kompetens och utöka ditt nätverk?
   
Vi söker nu elanalytiker med flexibel placering. Vår avdelning verkar företrädesvis inom Vattenfalls kärntekniska anläggningar men uppdrag förekommer även inom andra delar av Vattenfall som exempelvis elnät, värmekraft, vindkraft och vattenkraft.
   
Dina arbetsuppgifter
Som ingenjör hos oss kommer du främst att arbeta hos våra uppdragsgivare i olika uppdrag och delta i projekt som utförare och granskare men också föreslå och ansvara för egna analysuppdrag med fokus på eldynamik. Du kommer att arbeta utifrån ett övergripande perspektiv, exempelvis med interaktion mellan produktionsanläggningar och stamnät eller utredningar för att upprätthålla tillförlitlighet och störningstålighet.
Du kan också komma att fungera som beställare av externa uppdrag, arbetet innebär externa kontakter såväl nationellt som internationellt.
   
Som elanalytiker kommer du att
• Utveckla och uppdatera eldynamiska modeller
• Utföra säkerhetsvärderingar
• Genomföra analyser och beräkningar inom ämnesområdet elkraft bl.a. för att identifiera brister till planering av åtgärder
• Stå för tekniskt stöd och nätverk inom elkraftområdet i allmänhet och inom eldynamiska frågor i synnerhet.
   
Dina kvalifikationer
• Utbildad högskoleingenjör, civilingenjör eller har motsvarande arbetslivserfarenhet
• Erfarenhet av elkraftteknik
• Har du erfarenhet av eldynamiska beräkningar och/eller tidigare arbetat inom kärnteknisk verksamhet är det meriterande 
• Förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och på engelska.
   
Vi söker dig som trivs med ett självständigt och ansvarsfullt arbete. Du är analytisk, strukturerad och kvalitetsmedveten, du har även god förmåga att arbeta såväl självständigt som att samarbeta i en grupp mot gemensamma mål. Då du kommer att ha många kontakter har du lätt för att skapa och bibehålla relationer samt god förmåga att kommunicera med alla berörda parter.
   
Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta med utmanande uppdrag inom Vattenfallkoncernen. Hos oss får du frihet under ansvar och möjlighet att skapa gedigna relationer med våra uppdragsgivare. Du kommer att få arbeta med mycket kompetenta kollegor både inom den egna enheten och inom andra discipliner. Vi erbjuder en långsiktig utveckling med intressanta uppdrag och utbildning inom området.
   
Placeringsort Solna, Göteborg, Västerås, Gävle, Uppsala, Nyköping. B-körkort är att föredra då resor är en naturlig del av tjänsten.
  

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Gävle | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)