Inaktiv platsannons

Driven projektledare med fokus på framgång i Västerås

Om tjänsten

Du blir en del av Power Generation i Västerås, som är ett systerområde inom divisionen Industrial Automation. Power Generation verkar inom området anläggningsautomation och elkraft för elkraftgenererande anläggningar som värme-, vatten- och kärnkraft-, Waste to Energy- samt VA. Vi täcker in allt från instrumentering, styr- och reglerteknik, automation och EBoP (Electrical Balance of Plant) till informationssystem och processoptimering som vanligtvis baseras på ABB:s produkter.

Uppgifter :

Vill du ha ett brett och varierande arbete där du får stort inflytande över ditt arbete? Hos oss får du leda och samordna leveransprojekt inom en bred projektportfölj med både elkraftsinnehåll och avancerade kontrollsystem (800xA).

Vi söker dig som har jobbat ett tag som projektledare. Detta är en roll med stora utvecklingsmöjligheter inom bolaget och en fantastisk chans att fortsätta karriären som projektledare. Våra projektledare arbetar med att styra våra kunders projekt i rätt riktning vilket bl.a. inkluderar kundkontakt, projektekonomi, resursfördelning, riskhantering och tidsplanering. Projektledaren identifierar, kvalificerar, kvantifierar och hanterar projektrisker och möjligheter i enlighet med kontraktskrav och vår kunds kvalitets- och säkerhetskrav. Du säkerställer att dina projekt följer bästa praxis och ABB:s riktlinjer och att ditt projektteam mår bra.

Som ABB:s representant behöver du ha förmågan att utveckla goda relationer, både med kunder och dina medarbetare.
Vår ambition är att växa på marknaden och du får vara med i verksamhetsutvecklingen av våra kund- och interna processer mot mer digitaliserade och agila arbetssätt i våra nya moderna lokaler. Som en del av vårt utåtriktade och positiva team får du dessutom arbeta i en stimulerande miljö med världsledande teknik.

Krav:

Du är minst högskoleingenjör eller motsvarande med teknisk inriktning. Du behöver utmärkta kunskaper i engelska och gärna erfarenhet från energibranschen. Om du dessutom har arbetat med ABB:s elkraft- och styrsystem, till exempel 800xA och Advant är det meriterande. För att passa i rollen krävs utmärkta ledaregenskaper, koll på kontraktet och en förmåga att driva merförsäljning. Du är en ansvarsfull och samarbetsvillig person som ständigt ser nya möjligheter. God teknisk förståelse, bade teoretiskt och praktiskt, är en nyckel till framgång hos oss. Goda kunskaper i svenska och engelska, bade i tal och skrift är en förutsättning. B-körkort är ett krav.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)