Inaktiv platsannons

HR-specialist Tid & Bemanning i Stockholm

Om tjänsten

Bli en av oss

Vill du bli en del av Sveriges ledande dagligvaruhandelsbolag där du arbetar som HR-specialist inom tid och bemanningsplanering för detalj, lager & e-handel och kontor samt ha möjlighet att utvecklas? Dagligvaruhandeln står inför spännande utmaningar i och med digitaliseringen, automation och den branschglidning som sker genom förändrade konsumentbeteende. Vårt fokus är att driva utvecklingen inom området. Trivs du att arbeta i en föränderlig miljö och i en roll där du tar eget ansvar, utmanar organisationen och driver frågor framåt? Då är det här rollen för dig!

På den centrala HR-avdelningen i Stockholm driver vi utvecklings- och förändringsprojekt för effektivisering av HR-arbetet i hela organisationen. Vi söker en proaktiv och drivande person som gillar att arbeta både operativt och strategiskt.

Det här får du göra

Som vår nya HR specialist kommer du att ansvara för att leda och driva tid och bemanningsplaneringsfrågor ur både strategiskt, taktisk och operativt perspektiv.

Du kommer säkerställa att vi sätter upp ramverken för tid inom de olika avtalsområdena korrekt och löpande hålla ramverk och rutiner uppdaterade. Du kommer även se över hur vi arbetar med planering för våra avtalsområden inom butik, lager och kontor. Du kommer att bli involverad i och driva uppdrag som syftar till att identifiera hur vi bör vara bemannade samt utveckla processer inom tid- och bemanningsplanering. Du kommer ta fram nyckeltal och analysera data, göra uppföljningar och bedöma hur denna påverkar kommande schemaplanering och utfall.

Din roll har många kontaktytor internt och du rapporterar till chef för operativ HR. Förutom dig består teamet i dagsläget av ytterligare tre HR-specialister.

Det här förväntar vi oss

Du har en relevant akademisk examen samt bred relevant arbetslivserfarenhet inom schema- och bemanningsplanering alternativt processutveckling. Vi ser gärna att du har vana av arbete med kollektivavtal för detalj samt lager- och e-handel. Erfarenhet av arbete i olika IT/tech-lösningar för tid och bemanningsplanering är en fördel.

För oss är det viktigt att du är analytisk och har integritet. Du är engagerad, arbetar självständigt och driver dina arbetsuppgifter ansvarsfullt. För att trivas i rollen har du en god kommunikativ förmåga, skapar förtroende och har mod att ifrågasätta. Du är prestigelös och värdesätter vikten av att jobba tillsammans och bidra till ett bra arbetsklimat.

Tjänsten är en heltidstjänst, med tillträde enligt överenskommelse. Placering är på vårt huvudkontor vid Torsplan i Stockholm.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb