Inaktiv platsannons

HR Manager i Frövi

Om tjänsten

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Vi rekryterar nu en HR Manager till BillerudKorsnäs enheter i Frövi och Rockhammar. Låter det intressant?

Om tjänsten 
Som HR Manager för Frövi/Rockhammar ansvarar du för att fortsätta utveckla både HR och affär, där du har en nyckelroll i den förändring som bruket just nu går igenom. Du leder ett team på 3-4 personer och tillsammans driver ni frågor inom bl.a. employer branding, kompetensförsörjning, ledarutveckling, kompetensutveckling, arbetsrätt och rehabilitering. Din uppgift är att skapa engagemang bland medarbetare och chefer och se till att organisationen fortsätter vara proaktiv och drivande. Du har en central roll i Frövi/Rockhammars ledningsgrupp och har streckad linje till Brukschefen, du rapporterar till HR Director Division Board.

Som HR Manager kommer du bl.a. att:

Kvalifikationer
För att vara en intressant kandidat till tjänsten som HR Manager för Frövi/Rockhammar behöver du ha en akademisk examen inom personal, HR eller motsvarande. Du har flerårig erfarenhet av att arbeta brett med HR-frågor och vi tror även att du har några års erfarenhet av ledarskap. Du brinner för att stötta chefer och organisationer och du ser det som naturligt för HR att vara nära affären.

Då vi är ett internationellt företag är det viktigt att du talar och skriver både engelska och svenska flytande. Du har vana av att arbeta i HR system och Officepaketet samt har goda kunskaper om svensk lagstiftning och arbetsrätt.

Personliga egenskaper
Du är en trygg ledare, duktig på att coacha och ge feedback. Du företräder alltid företagets bästa, har hög integritet och får inte vara rädd för att ibland ta svåra beslut. Många kontaktytor är vardag hos oss. Vi ser dig som en relationsskapande person som arbetar proaktivt och som har lätt för att kommunicera med olika målgrupper i företaget. Vidare är det viktigt att du är analytisk, strukturerad och att du snabbt hittar lösningar och kommer med idéer. Du har också förmåga att jobba både operativt och strategiskt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlighet samt din förmåga att skapa förtroende hos och relationer med olika typer av människor.

Placering Frövi (utanför Örebro), men resor inom Sverige kan förekomma.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Frövi
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej