Inaktiv platsannons

Varuplanerare - Coop Logistik i Solna

Om tjänsten

Avdelningen Varuflöde Leverantör på Coop Logistik AB är indelad i tre avdelningar som tillsammans täcker samtliga våra varuflöden: Färskt, Torrt och ett team för våra tredjepartskunder och Non Food.

Inom vår Key Account Manager- (KAM) avdelning söker vi nu en driven och engagerad Varuplanerare med kundansvarskänsla.

Som Varuplanerare har du ett helhetsansvar för orderläggning och varuflödesoptimering mot ett antal leverantörer. I ansvaret ingår att operativt säkerställa varutillgänglighet samt balansera denna mot kapitalbindning. Du arbetar mot beslutade måltal i form av bland annat servicegrad och lagerdagar. Arbetet innehåller planering, kommunikation av prognoser, orderläggning och bevakning av leverantörsorder. Du genomför regelbundet uppföljning inom ditt område samt analyser av avvikelser och potentiella risker. Vi är ett litet team så man kan komma att rycka in där det behövs.

Arbetet innebär mycket samarbete med interna och externa kontakter. Du arbetar i nära samarbete med våra kunder, leverantörer, samt med interna gränssnitt som Kategori/Inköp, Terminal, Transport, Prognos och övriga flöden inom Varuflöde. Viss del av tid behöver läggas hos kund samt på terminal i Bro.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Detaljhandel | Deltidsjobb