Inaktiv platsannons

Utvecklare Dialect Katrineholm

  Kort om... Dialect levererar IT- och telefonilösningar till företag. Vi ser till att allt kan fungera ihop – oavsett tid, plats eller lösning. Utöver våra integrerade lösningar och vägledande kunskap erbjuder vi ett brett...

Om tjänsten

 

Kort om Dialect

Dialect levererar IT- och telefonilösningar till företag. Vi ser till att allt kan fungera ihop – oavsett tid, plats eller lösning. Utöver våra integrerade lösningar och vägledande kunskap erbjuder vi ett brett utbud av produkter och tjänster. Lösningarna innefattar bland annat mobil och fast telefoni, växellösningar, support och drift av företagets IT-miljö samt tjänster inom connected car.

Arbetsuppgifter samt kvalifikationer

Du kommer i huvudsak att vara stationerad på vårt nyrenoverade kontor i Katrineholm. Du jobbar bra självständigt och i grupp med att programmera och underhålla komplexa system, såväl som enkla hemsidor till våra kunder. Det är av stor vikt att du värdesätter kvalité, och att du har förståelse för kundens uttalade och outtalade önskemål. Förutom programmering kan även andra relaterade arbetsuppgifter förekomma t.ex. felsöka datorer i vår verkstad, underhålla våra servrar och hjälpa kunder över telefon. Vi förutsätter att du har goda kunskaper (och har ett genuint intresse) i följande områden:

 

  • HTML5, CSS och Javascript (Vue, jQuery)
  • PHP7 – Vi jobbar framförallt Laravel, men även med att underhålla gamla kodbaser.
  • Laravel
  • Relationsdatabaser - Framförallt MySQL men andra databasmotorer kan förekomma.
  • Linux – Du kan navigera promten och kan utföra grundläggande uppgifter som att kopiera filer och sätta rättigheter.
  • Versionshantering – Vi jobbar med GIT.

Vi jobbar mycket nära våra kunder och du kommer att han mycket kundkontakt i form av möten, telefonsamtal och e-post.

Alla former av specialkompetens och erfarenhet du kan ta med dig till oss är av värde.

Vad vi erbjuder dig

Dialect är en rikstäckande kedja och Dialect i Katrineholm är en fristående franchisetagare. Eftersom dina arbetsuppgifter är allt från stora system till enkla webbplatser så kommer dina arbetsdagar att vara varierade. Det faktum att vi jobbar mycket med att ta fram system tillsammans med våra kunder tror vi kommer att utmana dig såväl som utveckla dig.

Vi jobbar ständigt med kompetensutveckling och uppmuntrar att man lär sig nya saker. Tillgång till läroresurser finns och vi försöker åka på utvecklarkonferens minst en gång per år.

Om din ansökan

Vi vill satsa på dig om du är rätt person. För att försäkra oss om att du är rätt person, kommer vi att ta dig genom följande process:

  • Personlig ansökan
  • Arbetsprov
  • Intervju

Du skickar in din personliga ansöka till oss. Berätta kort om dig själv och hur du anser dig passa in hos oss. Bifoga ett CV.

Går du vidare till arbetsprovet så får du möjligheten att visa dina färdigheter i den uppgift vi skickar dig. Om du gör bra ifrån dig på arbetsprovet så får du komma till oss på intervju.

Skicka din ansökan till . Vi hanterar ansökningar löpande, så skicka in din ansökan så snart du kan.

Jobbar du redan på Dialect?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Katrineholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Katrineholm | IT | Heltidsjobb (förstajobb)