Inaktiv platsannons

Utvecklande och roligt uppdrag som ekonom hos Inter Terminals i Gävle

Utvecklande och roligt uppdrag som ekonom hos Inter... Inter Terminals Sweden är ett helägt dotterföretag till Inter Terminals Limited...

Om tjänsten

Utvecklande och roligt uppdrag som ekonom hos Inter Terminals

Inter Terminals Sweden är ett helägt dotterföretag till Inter Terminals Limited och Inter Pipeline Ltd. Gruppen opererar en diversifierad portfölj av energi infrastruktur i Kanada, England, Tyskland, Irland, Danmark och Sverige. Genom 16 helägda terminaler erbjuds kunder en kombinerad tanklagringskapacitet av mer än 4,25 miljoner kubikmeter till lagring av flytande kemikalier och oljeprodukter, samt andra tanklagringstjänster. Inter Terminals Sweden opererar terminaler i Gävle, Södertälje, Göteborg och Malmö.

www.interterminals.com

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi dig som är ute efter ett utvecklande och roligt jobb i en trivsam arbetsmiljö på Inter Terminals. Här får du möjligheten att arbeta i en internationell miljö med högt i tak och trevliga arbetskamrater. I rollen som Finance Analyst kommer du att arbeta i ett team om fyra engagerade kollegor som har erfarenhet inom området och finns nära till hands för frågor och mentorskap. Som Finance Analyst stöttar du ekonomiteamet med varierande arbetsuppgifter & kan anpassas utifrån sökandes bakgrund men kommer bland annat innefatta:

- Huvudansvar för sammanställning, analys och rapportering intäkter
- Hantering och rapportering av IFRS15 på intäkter till våra ägare
- Löpande kostnadsuppföljning och variansanalys gällande terminaler på månads- och årsbasis
- Avstämningar i samband med månadsbokslut och årsbokslut
- Delaktighet i att ta fram underlag till såväl budget som prognoser
- Bidra till utveckling av arbetssätt och verktyg inom avdelningens ansvarsområden
- Capex – vilket bland annat innebär samarbete med teknik- och operationsavdelningen gällande investeringsprojekt
- Övriga gemensamma arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen

Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag med ambition att bli anställd hos Inter terminals längre fram!

Vem söker vi?
Till rollen som Finance Analyst söker vi dig som har studerat ekonomi och har minst 2-3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi tror att du som söker är riktigt duktig på Excel och behärskar du dessutom Navision är detta mycket meriterande. Då koncernspråket är engelska så är det viktigt att du känner dig bekväm med att både tala och skriva engelska.

Gillar du nya utmaningar och är lösningsorienterad kommer du troligtvis trivas väldigt bra i denna roll. Att skapa struktur i ditt arbete och ha en god prioriteringsförmåga är självklart för dig och du har troligtvis en god analytisk förmåga. Vi ser att du som söker är engagerad, prestigelös och mån om att leverera goda resultat samt bidra till en härlig stämning på arbetsplatsen.

Du erbjuds
En spännande tjänst på ett internationellt företag med utvecklingsmöjligheter, både personligt och professionellt, med god stämning och roliga arbetsuppgifter. Du arbetar med frihet under ansvar och kommer att vara en del av en unik gemenskap där individen är i fokus. Tjänsten är ett långsiktigt konsultuppdrag med ambition till anställning hos kund därefter.

I denna process samarbetar Inter Terminals med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se

Dela detta jobb

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej